De winter vertraagt ​​de stad Minneapolis nooit

Veel bestemmingen zijn niet weggelegd als de winter begint – maar Minneapolis wel. Nieuwe opties voor eten en drinken zijn er in overvloed en er is altijd wel iets nieuws te doen in de stad. Dit zijn de nieuwe hoogtepunten van de bruisende stad.

Nieuwe restaurants

Dit zijn de nieuwe restaurants die in Minneapolis zijn geopend.

James Beard Award Winnaar opent snackbar

Een klein bord en pizzarestaurant van James Beard-winnaar Isaac Becker (112 Eatery, Burch, Bar La Grassa) is onlangs geopend in de North Loop en serveert verhoogde “snacks” zoals knoflook gefrituurde octopus, varkensvlees-tonijn en plakjes of hele pizza’s met ingrediënten zoals kip Confit, Tweekleppige schelpdieren en Calabrische Chili.

Minneapolis-St. Paul (MSP) International Airport blijft eetgelegenheden uitbreiden

Bij MSP is het doel om van de luchthaven een must-dine bestemming te maken. Pinku van lokale chef-kok John Sugimura (die je ook in Noordoost-Minneapolis kunt vinden) valt op met zijn felroze theehuis in het midden van de nieuwe food court, waar Japans streetfood, sushi, sake en cocktails worden geserveerd. Diensten zoals At Your Gate en Grab bieden reizigers de mogelijkheid om eten te laten bezorgen en zelfs te bestellen voordat ze aankomen in de terminal.
 

Ichigo Tokyo-Crepe Extends Eat Street

Een succesvolle voormalige pop-up die zoete en hartige pannenkoeken in Japanse stijl serveert, gevestigd op Nicollet & West 34th Street, waardoor het bereik van Eat Street verder naar het zuiden en in nieuwe internationale wateren wordt uitgebreid. Ichigo serveert enkele veramerikaniseerde versies evenals Japanse favorieten zoals adzuki-bonen, slagroom en match groene thee poeder.
 

Pay-What-You-Can-voorzieningen Gemeenschapsrestaurant

Betaling is optioneel op deze plek in de buurt van Lyn-Lake, bedoeld om honger te bestrijden en voornamelijk gefinancierd door donaties. Het diner wordt drie avonden per week geserveerd en gasten kunnen op zaterdag ontbijten. Wees niet bang om plaats te nemen, want ze zijn afhankelijk van betalende klanten om het goede te laten stromen.
 

North Loop Galley Includes a Diversity of Tastes

Galley Group verhuisde naar het Scandinavische gebouw in de North Loop en heeft vier volledig gebouwde keukens met opkomende koks die uniek eten serveren voor een jaar lang lease in deze ruimte: Wrecktangle Pizza, Thigh-Times Birdhouse, Ono Hawaiian Plates en Soul Fu. Gemeenschappelijke zitplaatsen, terras met vuurkorven en een bar met 20 bieren van de tap, wijn en cocktails ronden de ervaring af in de 8.000 vierkante voet hal.
 

Black Walnut Bakery wordt geopend in Uptown

Een bakker die haar reputatie heeft opgebouwd op gebak in de geliefde Spyhouse-koffiehuizen in Minneapolis, heeft haar eigen ruimte in Uptown. De zoete lekkernijen van Sarah Botcher worden vergezeld door hartige producten en een cake-programma: bestel dagelijks vijf smaken per stuk of neem de hele cake.

 

Lees ook dit artikel: KLM vliegt ook naar Minneapolis

 

Nieuwe Taprooms en Bars

ONE Fermentary & Taproom serveert meer dan ambachtelijk bier

Ondanks de naam is ONE Fermentary & Taproom eigenlijk een brewpub, waardoor deze North Loop-plek de vrijheid heeft om alles te serveren, van hun ambachtelijke bieren tot wijn, bewerkte cocktails van Tattersall Distilling en zelfs ingeblikt en gebotteld bier om meer van de bar aan te spreken openbaar. Maar ze hebben ook een keuken waar de James Beard Award-winnaar Alex Roberts op het menu raadpleegde met vleeswaren en broodjes, allemaal met een gefermenteerd element zoals gistbrood, kimchi, augurken en gerookte witvis.
 

Bar Brava brengt natuurlijke wijn naar Minneapolis

De nieuwste wijnbar in Minneapolis biedt wijn gemaakt met minimale technologie of toevoegingen. Ze hebben meer dan 100 flessen op roterende basis inclusief bubbels, rood en wit. Klanten kunnen ook kiezen uit vermout, ciders en bier, samen met een tapas-menu van mede-eigenaar Nick Anderson, voormalig sous chef-kok in de ABV-cocktailbar van San Francisco.
 

Minneapolis Cider Company voegt pickleballbanen toe

Actief blijven tijdens het drinken is niet nieuw, maar het vinden van een taproom met een Pickleball-veld is uniek. Minneapolis Cider Company is zeker mee aan het gaan met de opkomende trends in sport die door het hele land groeit. Je hoeft je geen zorgen te maken als je niet weet hoe het te werk gaat want; het personeel biedt de hele dag door gratis 20 minuten durende leersessies in de bibliotheek.

 

 

Nieuwe Attracties en musea

Derde digitale ‘laserkoepel’ verschijnt nu in het Science Museum van Minnesota.

Bezoekers kunnen nu films kijken op alleen de derde Imax digitale laserkoepel ter wereld in het Science Museum of Minnesota’s Omnitheater na een renovatie van $ 2,4 miljoen. Het gigantische converteerbare koepeltheater biedt beter contrast, helderheid, helderheid en kleur en heeft ook verbeterd geluid met IMAX NXOS digitale audio die overeenkomt met de beelden. Reserveren is aanbevolen, vooral op feestdagen en in het weekend.

Ons Huis: ‘Inheemse Minnesota’ in het Geschiedeniscentrum van Minnesota

Een nieuwe, permanente tentoonstelling deelt de verhalen van Dakota, Ojibwe en andere inheemse volkeren die al duizenden jaren in het gebied wonen en nog steeds in Minnesota wonen. Bezoekers leren over hun blijvende aanwezigheid en diepe connecties met het land, de lucht, de natuur en met elkaar.

Meer dan muziek: Minnesota Orkest Biedt Yoga en Andere Gebeurtenissen

Voer poses op in de zonovergoten lobby van Orchestra Hall in de binnenstad met live muziek van Minnesota Orchestra. Het Grammy-winnende orkest blijft zich buiten de concertzaal vertakken met evenementen als Music and the Mind, waar je meer te weten kunt komen over hoe onze geesten omgaan met muziek op neuropsychologisch niveau, zintuiglijke concerten en Pint of Music off-site microconcerten in lokale brouwerijen.

 

 

25 miljoen dollar voor de renovatie van het Transit Center in de Mall of America.

Er word 25 miljoen dollar vrijgemaakt voor de Blue Line, hierdoor krijgen ze efficiënter toegang tot de 520 winkels en talrijke attracties van het winkelcentrum.

Nieuwe muurschildering in ‘the Northloop’ van zanger Prince

Het aansluiten van de groeiende muurschildering collectie van Minneapolis inheemse zoon, Prince, de kant van Floyd’s 99 Barbershop op 424 Washington Ave. N. is gespoten met zijn gelijkenis door de in Los Angeles gevestigde kunstenaar Jonas Never.

‘Just Kids’ Opent in Minneapolis Institute of Art (Mia) 4 januari 2020.

De tentoonstelling bestaat uit bijna 200 objecten en bevat beelden van kinderen en tieners van zowel gevierde als opkomende fotografen, evenals fotoboeken en series die voor en door jongeren zijn gemaakt. Middelbare en middelbare scholieren maakten deel uit van het curatorschap, schreven en redigeerden de teksten van de galerie en wogen mee in het ontwerp van de tentoonstelling. “Just Kids” zal te zien zijn tot 14 juni 2020.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.