Dit zijn de spannendste Halloween evenementen

Ben je al helemaal klaar voor Halloween? Of weet je nog niet wat je dit jaar gaat doen? Trek je kostuum maar uit de kast en maak je klaar voor de vele speciale evenementen. Ga met de kinderen naar de Halloween evenementen in de Plopsa-parken of beleef de duistere magie in Attractiepark Toverland. Voor de ultieme Halloween ervaring boek je een ticket naar Texas en griezel je rond in de Amerikaanse steden.

Dit zijn alle Halloween evenementen in de Plopsa-parken

Ben je op zoek naar een Halloween ervaring voor kinderen? In de Plopsa-parken is er dit jaar extra veel te beleven. Bezoek de Halloween Scare Nights voor 14-plussers in Plopsaland De Panne en baan je een weg door huiveringwekkende Scare Zones zoals ‘Freak Circus’, ‘Camping ’t Zonnetje’, ‘Black Swamp’ en ‘Lumberjack’. Voor de kleintjes is er een spannende en interactieve liveshow met de geliefde Piet Piraat en Stien Struis. In het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, vier je dit jaar voor het 5e jaar op rij ‘Dinoween’. Het park is aangekleed met griezelige versieringen en de Park Rangers hebben samen met de Pompoenkoning en heksen een spannend Halloween feest voorbereid. Maar let op de dino’s zijn erg onvoorspelbaar.

Bestel nu je kaartjes online en voorkom dat je in de rij hoeft te staan.

 

 

Beleef meer duistere magie dan ooit in Attractiepark Toverland

Breng een bezoek aan Attractiepark Toverland en maak Halloween spectaculairder dan ooit. Tot 27 oktober staat het park in het teken van Halloween Days en Halloween Nights. Loop door de scare zones met maar liefst 100 scare actors, bezoek de 2 spookhuizen en het doolhof en vergeet ook zeker niet de walkthrough experience. Vervolgens bereid je je eigen toverdrank met de heksen in het Griezel Labyrinth. Ga tijdens de Halloween Nights niet te vroeg naar huis, want om 22:45 uur sluit Toverland af met een spectaculaire vuurwerkshow.

Ontdek de openingstijden van de Halloween Days en Halloween Nights hier.

Kom griezelen in Texas tijdens Halloween

Er is geen enkel ander land waar Halloween zo groot gevierd wordt als in Amerika. Dus wat is er leuker dan het griezelfeest te vieren in Texas? Maak een Ghost tour door de geschiedenis van Galveston, doordrenkt met moord, kannibalisme, piraten en mysterieuze incidenten. Bezoek Houston en ga naar het National Museum of Funeral History. Je reist er niet alleen door de wereld van doodskisten, lijkwagens en begrafenis artefacten, je bekijkt ook gedurende het hele jaar een tentoonstelling over begrafenisrituelen van over de hele wereld.

Dit zijn de hotspots van Texas

Download nu handige tips over Texas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je nog niet klaar met Halloween feesten? Ga naar Austin en vier het feest met de doden. Wat in Amerika bekend staat als All Saint’s Day en All Soul’s Day wordt door de Mexicanen gevierd als Día de los Muertos. Dit is geen treurige dag, maar juist een uitbundig feest ter ere van de overledenen.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.