Vier Halloween in de Plopsa-parken

Plopsaland De Panne nam deze zomer afscheid van Samson & Gert. Na twintig jaar eindigde een fantastische traditie. Het iconische duo stond voor de laatste keer op het podium van het Plopsa Theater met de Samson & Gert Zomershow, maar veel tijd om te treuren is er niet, want de vele halloweenevenementen loeren al volop om de hoek.

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Op zaterdag 12, 19, 26 oktober en 2 november vinden de Halloween Scare Nights plaats in Plopsaland De Panne, een concept specifiek gericht op 14-plussers. Hiermee wil het park haar halloweenaanbod naar een oudere doelgroep uitbreiden. Bezoekers kunnen zich tijdens deze nocturnes tot 22 uur een weg banen doorheen de verschillende huiveringwekkende Scare Zones zoals ‘Freak Circus’, ‘Camping ‘t Zonnetje’, ‘Black Swamp’ en ‘Lumberjack’. De zones zijn volledig afgesloten en enkel toegankelijk vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.

Piet Piraat Halloweenshow

Ook de geliefde Piet Piraat en Stien Struis zijn op 12, 13, 19, 26, 27 oktober en 2 november van de partij met een spannende en interactieve liveshow. Het duo krijgt de opdracht om de spullen van Tante Cleo te bewaken, maar Stien kan niet van de bezittingen blijven en laat zo een mummie opnieuw leven.

Ketnet Halloween Nocturnes

Tijdens de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes zorgt Ketnet ervoor dat Plopsaland De Panne nog spannender wordt. Tijdens weekdagen, van 28 oktober tot en met 1 november, is het park extra lang geopend zodat bezoekers de vele attracties in de duisternis kunnen beleven. Op deze dagen staan er niet alleen Meet & Greets met de nieuwe Ketnet-wrapper, de cast van Campus 12 en Helden gepland, maar wordt de dag telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een indrukwekkende vuurwerkshow.
Plopsaland De Panne is uitverkocht op zondag 20 oktober en 3 november.

 

 

Plopsaqua De Panne

Tijdens het najaar is Plopsaqua De Panne enorm in trek bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Het waterpretpark is maar liefst 365 dagen per jaar geopend. Bovendien kan er op maandag, vrijdag en tijdens schoolvakanties zwemplezier tot 22 uur beleefd worden. Daarnaast wordt er volop gebouwd aan Plopsaqua Landen-Hannuit, het tweede waterpretpark van de Plopsa Group. In samenwerking met de steden Hannuit en Landen wordt er nabij de taalgrens en centraal in België een waterpretpark van 4.800 m2 gebouwd, gelegen langs de autosnelweg voor een optimale en vlotte bereikbaarheid.

 

 

Plopsa Indoor Hasselt

Herfstvakantie met Peppa Pig

In Plopsa Indoor Hasselt kreeg Halloween een gloednieuwe invulling. Het indoorpark werd voor de gelegenheid in een schrikwekkend kleedje gestoken en nodigt voor het eerst tijdens de herfstvakantie het populaire varkentje Peppa Pig uit voor een minishow en Meet & Greet. Ook de intussen befaamde Pompoenkoning is van de partij om samen met de bezoekers Halloween te vieren.

Plopsa Indoor Hasselt is uitverkocht op zondag 20 en 27 oktober.

Plopsa Coo

Dinoween

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, viert tijdens de herfstvakantie voor de vijfde maal het populaire Dinoween. Ondertussen is Dinoween een vaste waarde in het park geworden. Plopsa Coo baadt niet alleen in een griezelig halloweenkleedje, ook de Park Rangers hebben samen met de Pompoenkoning en heksen een spannend halloweenfeest voorbereid, maar de enige onvoorspelbare factor zijn de dino’s. Bovendien kan er op 30 en 31 oktober extra lang gegriezeld worden tijdens de nocturnes met vuurwerk.
Plopsa Coo is uitverkocht op zondag 20 en 27 oktober.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.