Houston

Houston, de 4e grootste stad van Amerika is een kosmopolitische bestemming, gevuld met restaurants, kunst, hotels, winkels en uitgaansgelegenheden van wereldklasse. Maak een wandeling door de historische Heights, breng de dag door met het verkennen van het Museum District of ga naar Space Center Houston. Geniet van de culinaire hoogstandjes in één van de tientallen bekroonde restaurants, of hang rond met de cool kids op Washington Avenue.

Er is altijd iets te doen in deze zuidelijke gastvrijheid en de stedelijke chique stad.
Houston is de grootste stad van Texas en biedt de beste musea en attracties van de USA. Waan je in de ruimte in Space Center Houston of dompel je onder in kunst in een van de 19 musea in het Museum District.

Reizen naar Houston

Er is een uitgebreid metronetwerk binnen Houston. De metro’s in het centrum rijden elk kwartier, maar buiten het centrum is het mogelijk dat de wachttijden langer zijn. Behalve de metro’s zijn er ook bussen en taxi’s. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de prijzen erg hoog kunnen zijn van de taxi’s. Ook staat Houston staat er om bekend dat er veel files zijn.

Vliegtickets naar Houston

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven George Bush Intercontinental Airport bij Houston. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar de luchthaven. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Houston

Voor reizen naar Houston
 is een ESTA aanvraag verplicht. Je dient voor je reis naar Houston een geldig e-visum te hebben. Zonder dit digitale visum mag je niet naar Houston afreizen.

Hotels in Houston

Volgens Booking.com zijn er meer dan 375 hotels in Houston. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Space Center Houston

Neem een kijkje achter de schermen van Amerika’s ruimtevaartprogramma en ervaar hoe je op de maan loopt. Ook neem je een kijkje in het controlecentrum. Een bijzondere beleving voor het hele gezin!

Space Center Houston

Space Center Houston

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Houston

Houston

Winkelen in Houston

shopping-icoon-verkeersbureaus Altijd al gedroomd van zelfgemaakte cowboylaarzen? Dan ben je bij Tejas Custom Boots op het juiste adres, deze beroemde winkel verzorgde al talloze op maat gemaakte cowboylaarzen voor beroemdheden en presidenten. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van modellen en kleuren.

Discovery Green park

Het Discovery Green park is een van de bekendste en grootste parken (12 hectare) van Houston, de mooie groene gazons en tuinen nodigen je uit voor een picknick. Ook zijn er veel wandelpaden en geniet je van een maaltijd in een van de twee restaurants.

 

Dit zijn de hotspots van Texas

Download nu handige tips over Texas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Korting op attracties in Houston

Met de CityPASS kortingskaart krijg je korting in Houston op vele musea, attracties en zoo’s. De korting voor je entreebewijs kan soms oplopen tot 50%! Zorg dus dat je vooraf de CityPASS koopt via Verkeersbureaus. Vaak krijg je ook voorrang bij de ingang van de attracties of dierentuin. Je hoeft hierdoor niet in de rij te staan. De Citypass vertegenwoordigt een bedrag van $84,76 en kost slechts $46 voor een volwassene en $36 voor een kind (3-11 jaar).

Bestel je CityPASS korting voucher voor Houston op www.cityPASS.com

 

korting met de CityPASS

 

De CityPASS is geldig bij onderstaande deelnemers in Houston:

  • Space Center Houston (NASA)
  • Downtown Aquarium
  • Houston Museum of Natural Science
  • Houston Zoo OR Kemah Boardwalk All-Day Ride PASS
  • Children’s Museum of Houston of
  • Museum of Fine Arts