Plan een smakelijk bezoek aan deze culinaire bestemmingen

Proef echte Afrikaanse specialiteiten tijdens jouw bezoek aan de Oostkaap van Zuid-Afrika. In Parijs tipt Roosje jou haar favoriete hotspots en in Amsterdam bezoek je het 1e Greek Food Festival van Nederland. Lees meer over deze culinaire bestemmingen.

Lunch in Kassandra, Griekenland

Ontdek de culinaire specialiteiten van Zuid-Afrika

Maak een roadtrip door het hart van Zuid-Afrika, waar open vlaktes omringd worden door blauwe bergen. Hier vind je het echte voedsel van de Oostkaap. De specialiteiten uit de streek Karoo bestaan uit een simpele basis met als belangrijkste ingrediënt de eeuwenlange smaakmaker. Zie jij jezelf al genieten van de lekkernijen en de warme zon in Zuid-Afrika? Boek nu jouw vakantie met KLM vanaf Schiphol naar Zuid-Afrika.

Bezoek de gastronomische hotspots van Parijs

In Parijs tipt Roosje de nieuwste hotspots in verschillende Franse wijken. Het beste huisgebrouwen bier drink je bij Paname Brewing Company, aan het noorden van de Quai de la Loire. Geniet op het verwarmde terras aan het water en bestel een van de experimentele seizoensbieren.

 

 

Boek nu jouw trip naar Parijs met de Thalys.

Laduree Parijs

Leer alles over de Griekse keuken

Op 25 maart opent het Food Euphoria Festival in Amsterdam. Ontdek de Griekse keuken tijdens dit gastronomische festival in de Q-Factory en leer meer over alle streekproducten van het land. Plan nu jouw bezoek aan het 1e Greek Food Festival van Nederland. Maak er een weekendje weg van en boek direct een voordelige overnachting in Amsterdam voor of na het Food Euphoria Festival.

Griekse eetbare bes

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.