Deze winterse activiteiten wil je echt niet missen

Ga op sneeuwavontuur in de Verenigde Staten of maak een ritje in de steilste kabelspoorbaan ter wereld. Van al deze winterse activiteiten word je blij! Op Kasteel Keukenhof wacht de kerstsfeer op jou, net als een mooi december cadeau: een kerstreis naar Düsseldorf. Wil je hier nog kans op maken? Lees dan snel verder.

Ga op sneeuw avontuur in de USA

Van de grens met Alaska tot de groene bossen van New England, de Verenigde Staten veranderden tijdens de winter in een waar sneeuwparadijs. Het kleurrijke beeld van Vermont met witte huizen en roodgeverfde boerenschuren is haast niet meer te herkennen. In Colorado genieten avontuurlijke reizigers van tientallen pistes en besneeuwde bergen. De zachte poedersneeuw maakt zelfs de moeilijkste afdalingen haalbaar. Zie jij jezelf al gaan vanaf deze zwarte piste? Ooit gehoord van ‘The Greatest Snow on Earth’?. Dit vind je midden in het wintersportparadijs van Utah en gelukkig vlieg KLM hier deze winter voordelig naartoe.

Deze hotels liggen vlakbij het centrum van New England, Colorado en Utah:

Steiler, sneller en comfortabeler op wintersport

De Zwitserse skigebieden zitten volop in het winterseizoen en skiërs en snowboarders kunnen zich verheugen op tal van vernieuwingen!

 

 

Nieuwe liften in onder meer Davos Klosters zorgen voor een comfortabeler vervoer naar de pistes, nieuwe cabines voor de Mont Gelé kabelbaan en de steilste kabelspoorweg ter wereld wordt in gebruik genomen bij Stoos.

Deze comfortabele hotels liggen dichtbij de pistes:

Een winterse wandeling op het landgoed van Kasteel Keukenhof

De prachtig gedekte tafels en rijk gedecoreerde kerstbomen van Kasteel Keukenhof brengen je direct in kerstsfeer. Ervaar hoe de adel kerst viert onder het genot van live kerstmuziek en vuurkorven om jezelf en je geliefden warm te houden. Kom jij naar de oudejaarswandeling op 31 december?

Verblijf in een van deze charmante hotels vlakbij Kasteel Keukenhof:

Dit is jouw laatste kans op een reis naar Düsseldorf

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.