Kerst op Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof wordt in de maand december geheel in kerstsfeer gebracht. Met prachtig gedekte tafels en rijk gedecoreerde kerstbomen kunnen bezoekers ervaren hoe de adel kerst vierde. Kasteel Keukenhof oogt als een echt bewoond huis

Het is net alsof de adellijke familie buiten een winterse wandeling maakt en de bezoeker stiekem een kijkje in het kasteel mag nemen. Een aantal studenten van het Wellant College heeft de mogelijkheid gekregen het kasteel te decoreren. Buiten is het genieten van live kerstmuziek en vuurkorven. Vanaf 13 december tot en met 7 januari staat het kasteel in het teken van kerst.

Herdertjestocht

Aan de vooravond van kerst wordt door de Raad van Kerken in Lisse op het landgoed van Kasteel Keukenhof de traditionele Herdertjestocht georganiseerd. Samen met familie, buren en kennissen kun je op 16 december mee op deze laagdrempelige, leerzame, levendige en spannende reis van Nazareth naar Bethlehem!

 

 

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe wandelroutes over Landgoed Keukenhof. Ter promotie van de nieuwe wandelroutes organiseert Kasteel Keukenhof op 31 december een oudejaarswandeling over het landgoed. Sluit de wandeling af met een kop warme chocolademelk. Keukenhof biedt u een heerlijke oliebol aan.

 

 

Agenda: Kerst op Kasteel Keukenhof

Woensdag 13 december

Kerststukjes maken tussen 13.00 en 16.00 uur.
Op zaterdag 16 en zondag 17 december: Bezichtiging “Kerst op Kasteel Keukenhof”. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis. Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen gidsen u over het kasteel vertellen.

Zaterdag 16 december

Herdertjestocht van 17.30 tot 20.00 uur. Deelname gratis. Parkeren € 3,50.

Woensdag 20 december

Kerstman in Kasteel Keukenhof van 13.00 tot 16.00 uur. Kinderen zijn welkom. Entree is gratis. Aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl (agenda item).

Zondag 31 december

Oudejaarswandeling tussen 11.00 en 17.00 uur. Individuele wandeling met oliebol traktatie in Hofboerderij. Alle weekenddagen in de decembermaand High Tea in Hofboerderij 11.00 -14.00 uur. Volwassenen € 29,95, kinderen € 15,95.

 

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.