Deze typische sporten horen bij deze 4 bestemmingen

New York, Griekenland, Nederland, België hebben elk hun eigen typische sport. Schuif aan op de sporttribune van de Nicks in New York, bezoek een marathon in Griekenland, geniet van de kust in Den Haag vol met surfsporten of trek erop uit tijdens een fietstocht door Vlaanderen.

Stoere sporters aanmoedigen in New York

Voor sportliefhebbers is Manhattan een walhalla. Twee honkbal teams, 2 American football teams, de New York Knicks basketballers en de Rangers op het ijs. Keuze genoeg om tijdens je New York City trip een ticket te kopen en je nieuwe favoriete team aan te moedigen. De New York Marathon die elk jaar wordt gehouden is populair bij zowel toeschouwer als deelnemer. Welk sportevent zou jij bezoeken tijdens jouw New York City trip?

De marathon lopen in Griekenland

Het was een enorme eer voor Aniek om 41 kilometer door de oude stad van Athene te lopen. De finishline in het Panathinaiko Stadion, werd eeuwen geleden al gehaald door naakte Griekse mannelijke atleten, de gymnikoi agones. De Athens Marathon is bekend en favoriet bij hardlopers uit binnen- en buitenland.

 

 

Tijdens de marathon wordt er aandacht besteed aan het Social Liability Program, waarbij onderwerpen zoals het milieu en duurzaamheid aan de orde komen. Lees over de ervaring van Aniek en de marathon van Athene.
Akropolis-Athene

Genieten in het surfmekka van Nederland

De 11 kilometer lange kust van Den Haag is perfect om te surfen. In surfmekka Scheveningen kan je golfsurfen, windsurfen, kitesurfen en veel meer. Wat dacht je van een lange wandeling over het strand met overal waar je kijkt kleurrijke zeilen. Drink een kop warme chocolademelk met appelgebak op de nieuwe Pier terwijl je (klein)kinderen in het 40 meter hoge Reuzenrad plezier maken. Lees meer over De Pier in Den Haag.

Nieuwjaarssurf Hart Beach Scheveningen

Herfst fietsen door de natuur van Vlaanderen

Fietsliefhebber kunnen dit weekend genieten van de laatste zonnestralen voordat de herfst begint echt begint. Fietsjournalist Bert Sitters heeft een indrukwekkende route uitgestippeld door de natuur, open landschappen, lang monumenten en musea in Leuven in Vlaanderen. Print of download de route en sluit je dag af met een lekkere Belgische pint.
brouwerij-stella-artois-foto-filip-claessens-1

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.