Zomer en najaar in bruisend Den Haag, onze enige stad aan zee

Een reuzenrad en pop-up hotel op De Pier, een hop-on hop-off tram tussen centrum en strand en heerlijke frites van chef-koks Sergio Herman en Niven Kunz. Den Haag, onze enige stad aan zee met de beste binnenstad van Nederland, biedt komende zomer en najaar weer nieuwe verrassingen voor een extra speciaal weekend of gezellige midweek flaneren & shoppen, dineren & logeren, kunst & cultuur.

Den Haag: Stad en Strand

Den Haag: Stad en Strand

De Pier

Ruim veertig meter hoog is het nieuwe, permanente Reuzenrad dat half juli wordt geopend. In het Reuzenrad met 36 gesloten gondels en comfortabele zitjes kun je dinerend genieten van een spectaculair uitzicht over zee, strand en stad. Het is niet de enige nieuwe attractie op De Pier, dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. De unieke, gezellige foodboulevard met restaurants, bars, terrassen, winkels en tal van evenementen wordt half augustus ook nog verrijkt met een super de luxe pop-up hotel. In zeecontainers op de onderste verdieping van De Pier kun je dan in acht kamers exclusief logeren op zee.

 

 

Tourist Tram

Nog een nieuwe Haagse attractie is de Tourist Tram, een unicum voor Nederland. Vanaf 5 juli is er een hop-on hop-off verbinding tussen stad en strand met historische trams. Voor deze tramroute gebruikt het Haags Openbaar Vervoer Museum voertuigen uit de jaren vijftig met de klassieke Haagse kleurstelling crème-geel met groene biezen. Elk halfuur tussen 9.30 en 17.30 uur van de Haagse binnenstad naar het Scheveningse strand. Tijdens de rit langs vele attracties en bezienswaardigheden hoor je met de audiotour van alles over onze enige stad aan zee.

 

 

Frites extra speciaal

Chique, fraai aangeklede en ingerichte frietzaken van chef-koks veroveren de Haagse binnenstad. Wie wil snacken op hoog niveau kan nu op de Prinsenstraat terecht bij Friet District en op de Venestraat bij het Friet Atelier. Patat van biologisch geteelde aardappelen en heerlijke, verantwoorde sauzen. Friet Atelier is de eerste patatzaak van de Zeeuwse chef-kok Sergio Herman (Pure C, The Jane); Friet District van Enzio van Vloten en Dennis Sterk heeft als investeerder Niven Kunz, de eigenaar en chef-kok van het met een Michelinster bekroonde restaurant Niven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.