Sport & Vrije tijd in New York

sport-icoon-verkeersbureaus
Voor sportievelingen en sportfanaten is Manhattan een walhalla. Twee honkbalteams, Mets en Yankees, twee American football teams, Giants en Jets, Knicks basketbal, Rangers ijshockey, keuze genoeg om op een sporttribune aan te schuiven en je favoriete team aan te moedigen. Daarnaast vinden er jaarlijkse grote evenementen als de US Open tennis en de New York Marathon plaats; goed voor tienduizenden deelnemers & toeschouwers.

Manhattan Sporten in Central Park

Central Park

Zelf sporten in Manhattan is ook een aanrader. Sluit je aan bij de vele hardlopers in Central Park, of doe zoals de New Yorkers doen en zoek in het weekend een van de honkbalveldjes op. Vanaf oktober kun je schaatsen in New York City. De bekendste plekken zijn wel Central Park en Rockefeller Center maar er zijn meer schaatsbanen te vinden in de stad.

 

Dit zijn de leukste hotspots in New York City

Download nu een handige reisgids over New York City. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Naast sportactiviteiten leent Central Park zich uitstekend voor een ontspannen moment om een boek te lezen of een gezellige picknick. Jaarlijks bezoeken ruim 25 miljoen mensen het park en is dit het meest bezochte park in Amerika. Central Park is ook veel te zien in films en tv series die in New York worden opgenomen.

Geniet van een ontspannen middag in Central Park

Geniet van een ontspannen middag in Central Park

 

 

 

 

 

Central Park

Central Park