Dit zijn de genomineerden voor de Kids Vakantiegids Awards

De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 zijn bekend. Uit bijna negentig inschrijvingen zijn in elke categorie door de vakjury drie nominaties toegekend. Het publiek bepaalt de winnaars door voor 8 januari 2019 een stem uit te brengen in de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Op zondag 13 januari 2019 worden de prestigieuze awards uitgereikt door kidsidool Vinchenzo en de Kids Vakantiegids Detectives.

De categorieën en genomineerden

 • Allround: Corendon – Neckermann Reizen – TUI
 • Actieve vakanties: Estivant Vakanties – Sunweb – Vinea Vakanties
 • Baby vakanties: Gustocamp – Martinhal ResortsSprookjescamping de Vechtstreek
 • Eenouder vakanties: Estivant Vakanties – Maris Life by Corendon – Sawadee Reizen
 • Familiehotels: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa – Preston Palace – Neckermann Reizen
 • Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve – Sprookjescamping de Vechtstreek – Vakantiepark Beekse Bergen
 • Glamping XL: Eurocamp Campingvakanties – Suncamp holidays – Vacanceselect
 • Groene vakanties: Koning Aap – Landal GreenParks – Safari Resort Beekse Bergen
 • Kamperen: Kampeerdorp de Zandstuve – RCN de Flaasbloem – Vakantiepark de Fruithof
 • Kamperen XL: Eurocamp Campingvakanties – RCN Vakantieparken – Suncamp holidays
 • Kidsclub vakanties: Neckermann Reizen – Roompot Vakanties – TUI Nederland
 • Pretpark vakanties: Attractie- & Vakantiepark Slagharen – PortAventura World – LEGOLAND® Billund Resort by TUI
 • Vakantieparken: Hof van Saksen – Vakantiepark Weerterbergen – Vakantiepark Westerbergen
 • Vakantieparken XL: BungalowSpecials – Landal GreenParks – Roompot Vakanties
 • Verre vakanties: FOX, verre reizen van ANWB – Koning Aap – Sawadee Reizen

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards vakjury beoordeelde de wijze waarop de kandidaten inspelen op de wensen van kinderen en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de aanwezigheid van evergreens, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin. Ook is gelet op het actieve, educatieve en eigentijdse karakter van het programma, aandacht voor de natuur, en duurzaamheid binnen zowel de reisorganisatie als het reisaanbod. De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (directeur FamilyFactor) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Het publiek kiest

Vanaf nu is het aan het grote publiek om te bepalen wie de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 winnen door het invullen van de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Hierin bepalen kids en hun ouders per categorie welk van de drie genomineerden hen het meest aanspreekt door te kiezen uit een serie foto’s, een greep uit het activiteitenprogramma en een omschrijving van de genomineerden. De genomineerden met de meeste punten per categorie winnen de felbegeerde award.

 

 

Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de 12e keer in samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op zondag 13 januari vanaf 14 uur in het Experience Theater in hal 11 van de Vakantiebeurs. Het event wordt gepresenteerd door kidsidool Vinchenzo waarbij hij wordt bijgestaan door een twintigtal Kids Vakantiegids Detectives. De populaire zanger is bekend geworden door zijn deelname aan The Voice of Holland, waarin hij als derde eindigde in de finale. Ondertussen is zijn populariteit ongekend bij de jongere doelgroep, heeft hij vier grote hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam staan. Vinchenzo opent het Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 event met een spetterend optreden.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Comments are closed.