Neckermann Reizen is klaar voor 2019

Reisorganisatie Neckermann Reizen, onderdeel van de Thomas Cook Group, staat in de startblokken voor 2019. Met een complete lijst van het aanbod van zomer 2019, maar liefst 17 nieuwe eigen hotels staat alles gereed voor de Nederlandse vakantieganger.

Neckermann Reizen staat voornamelijk bekend om haar aanbod op de vele sun & beach vakantiebestemmingen binnen Europa met als topbestemming Spanje en al haar bekende eilanden. Maar ook alleen al binnen Griekenland bieden zij vakanties aan naar 16 verschillende bestemmingen op de Griekse eilanden en het vaste land. Uiteraard ontbreekt het populaire Turkije niet in het aanbod. Aan deze geliefde kustplaatsen openen twee nieuwe Cook’s Clubs, één in het paradijs voor jongeren, Alanya en één in Marmaris, dé kust voor feestgangers en zonaanbidders.

Ook het Noord-Afrikaanse Egypte wordt weer steeds meer gevonden, daar opent komende zomer een heus Casa Cook hotel en richting het einde van het jaar zal Cook’s Club El Gouna haar deuren openen. Dit geeft aan hoe sterk Thomas Cook gelooft in het zonzekere Egypte. Maar ook buiten Europa en Noord-Afrika is Neckermann dé reisorganisatie voor iedere vakantie.

Van Bangkok naar New York City

De meest bijzondere, bruisende steden zoals New York City, Rio de Janeiro en Bangkok behoren tot het aanbod voor komende zomer. In de Verenigde Staten kan ook gekozen worden voor één van de andere luchthavens aan de oostkust van de States. Liever iets dichter bij huis, maar wel net zo bijzonder? Kies dan in het voor- of najaar voor Tel Aviv of Dubai, waar je binnen zes uur vliegen al bent! In deze periodes is de temperatuur daar zeer aangenaam en prima uit te houden!

Ook voor de vakantieganger die liever voor een wat tropischere vakantie kiest is er keuze te over. Curaçao en Aruba zijn al bekender maar Hawaii, de Malediven, Seychellen en de Bahama’s maken dit lijstje pas echt compleet! Dit zijn ideale bestemmingen om iedere ochtend direct met je voeten in het zand te stappen. Op de Dominicaanse Republiek vliegt Thomas Cook op maar liefst drie verschillende bestemmingen: Punta Cana, Santo Domingo en Puerto Plata.

 

 

Nieuw: Tunesië

Terug van weggeweest voor Neckermann is Tunesië, een bestemming die nu al een grote groei laat zien. In Tunesië kan de reiziger kiezen tussen maar liefst 21 hotels, waaronder 7 uit Thomas Cook’s ‘eigen’ portfolio. Verder is het reisadvies sinds enige tijd aangepast en zijn nu ook alle gebieden waar wij excursies naar toe verkopen vrijgegeven. Dit betekent dat dit weer een volwaardig vakantieland is met volop mogelijkheden om te genieten. Vluchten worden op woensdag en zaterdag uitgevoerd door Transavia, van Amsterdam naar Enfidha.

Thomas Cook Hotels & Resorts opent 17 nieuwe ‘eigen’ hotels!

In 2019 opent de Thomas Cook Group maar liefst 17 nieuwe hotels, waaronder acht Cook’s Clubs en twee Casa Cook hotels. Deze laatste nieuwe hotelformules hebben een eigentijds design, een echte bohemian sfeer en passen helemaal bij de reiziger van nu. Afgelopen maanden is uit de resultaten van Cook’s Club op Kreta en Casa Cook op Rhodos en Kos al duidelijk geworden dat dit een echte succesformule is waarmee Neckermann een nieuw soort reiziger aantrekt die niet direct voor een pakketreis kiest maar door deze formules aangenaam verrast wordt. De survival van de pakketreis! In juni opent op de allereerste Casa Cook op Ibiza en dat belooft een echt pareltje te worden.

Daarnaast worden er vier SENTIDO hotels geopend, een hotelconcept waarbij de zintuigen centraal staan. Voor families met kinderen wordt een nieuwe SunConnect geopend op Fuerteventura.

 

 

Daarom boeken bij Neckermann

Bij Neckermann Reizen kun je uiteenlopende bestemmingen boeken. Met maar liefst acht totaal verschillende, eigen hotelmerken is er voor ieder een passend hotel. Zo is Sunprime een adult only hotel, is SunConnect perfect voor de hele familie en geniet je in Casa Cook van een eigentijdse bohemian sfeer aan het strand.

Bij je boeking heb je vijf dagen bedenktijd en een omboekgarantie en onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor als er iets aan de hand is. Neckermann Reizen is ook aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en je kunt nog een allrisk annuleringsverzekering afsluiten bij je boeking. Dat is pas zorgeloos op vakantie gaan!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.