Koning Aap genomineerd voor de Zoover Awards 2015

Voor het derde jaar op rij is reisorganisatie Koning Aap genomineerd voor de Zoover Awards in de categorie ‘beste aanbieder van Verre Reizen’. . “Het is al mooi om genomineerd te zijn, maar wij hopen natuurlijk bij het Winners Only Event van Zoover op 16 april als “beste” of “populairste” uit de bus te komen”, aldus marketing manager Patrick van Zijl

koning-aap

Zoover Awards 2015

De Zoover Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing van Zoover.nl en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderscheiding binnen de reisbranche. Het is een van de weinige awards waar consumenten bepalen welke reisorganisaties in aanmerking komen. Er kan gestemd worden tot en met maandag 30 maart. Stemmers maken kans op een van de 5 iPads die Zoover.nl verloot.

 

ZIE OOK: Bekijk de Zoover reviews

 

Koning Aap bestaat dit jaar 30 jaar en heeft een uitgebreid aanbod aan avontuurlijke reizen in kleine groepen naar fascinerende bestemmingen in Azië, Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. De Koning Aap reiziger is op zoek naar andere culturen, ontmoetingen en bijzondere landschappen.

 

 

Comments are closed.