Feestelijke familievakanties zonder stress

Een groot deel van de (werkende) Nederlanders heeft last van vakantiestress, blijkt uit onderzoek van NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, 2017). Ook de aankomende feestdagen hoewel voor sommigen nog ver weg doen heel wat hersens kraken, zeker bij de gezinnen met jonge kinderen. Onbezorgd de kerstdagen doorkomen met de hele familie, inclusief de jongste telgen, is soms een hele opgave.

Laat staan het vieren van de feestdagen buiten de deur. Martinhal Family Hotels & Resorts in het Portugese Sagres en Cascais heeft hier iets op gevonden: een compleet verzorgd kerstverblijf met een programma voor jong en oud. Ook Oud & Nieuw wordt hier een ontspannen en onbezorgd feest voor iedereen.

Het is pas feest als iedereen lacht

De Martinhal hotels – wereldwijd bekend om hun originele hotelconcept voor luxe familievakanties – komen wederom met een mooi programma voor de decembermaand en de feestdagen. Van een gastronomisch diner voor jong en oud op kerstavond (want: hier geen kindermenu met friet en kroketten) en een uitgebreide lunch op Eerste Kerstdag, tot een creatief dagprogramma met feestelijk tintje voor de kleinste bezoekers.

 

 

Volwassenen genieten van wijnproeverijen terwijl de kinderen de kerstman ontmoeten en deelnemen aan knutsel- en sportactiviteiten in de Kids Club. Met Oud & Nieuw wordt het vuurwerk verzorgd en kan er tot in de late uurtjes worden gedanst, terwijl de kinderen vlakbij rustig liggen te slapen. Via de babyfoon – geleend bij de babycongiërge van het hotel – houden ouders gemakkelijk een oogje in het zeil.

 

 

Geen (kerst)vakantiestress

Brengen de feestdagen voor velen een hoop stress met zich mee, ook het regelen van een familievakantie kan op de zenuwen werken. Een onbezorgde kerst bij Martinhal betekent niet alleen relaxte feestdagen, maar ook een heerlijke vakantie zonder stress. In de hotels is aan alles gedacht, voor elke leeftijd: van flessenwarmers en babybedjes voor de jongste bezoekers, tot designinrichting en spafaciliteiten voor de volwassen gasten. Minder gezeul, meer genieten. Ook worden er activiteiten voor de hele familie georganiseerd, want quality time staat hier in Portugal in het bijzonder tijdens de feestdagen centraal.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.