Vinchenzo presenteert Kids Vakantiegids Awards 2019

Welke reisorganisaties hebben het beste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en welke vakantiemascotte is de allerleukste? Vanaf 2 november start de strijd tussen tientallen Nederlandse touroperators om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019.

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het twaalfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in vijftien categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties.

Kids VakantieMascotte van het Jaar verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De beste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2019.

 

 

Vakjury

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 bestaat uit experts op het gebied van travel en kindermarketing: Frank Oostdam, directeur van het ANVR, Maartje van Osch, directeur van FamilyFactor, en Marlotte Lubbers, directeur van Kids Vakantiegids.

Feestelijke uitreiking met Vinchenzo

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 worden op zondagmiddag 13 januari uitgereikt tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs, door niemand minder dan popster en kinderidool Vinchenzo. De populaire zanger is bekend geworden door zijn deelname aan The Voice of Holland, waarin hij als derde eindigde in de finale. Ondertussen is zijn populariteit ongekend bij de jongere doelgroep, heeft hij 4 grote hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam staan. Na de uitreiking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards gaat het dak eraf tijdens een spetterend optreden van Vinchenzo.

 

 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2019

Van 10 tot en met 13 januari 2019 komt de Vakantiebeurs terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op het reisevenement van het jaar worden bezoekers geïnspireerd door honderden reisaanbieders en ontdekken zij de meest uiteenlopende landen en culturen. Naast interessante presentaties en workshops, kunnen bezoekers deze editie deelnemen aan een fiets- en wandelroute of een wijnroute. Zeilen, suppen of kajakken kan in de geheel vernieuwde Kamperen aan de Kust-zone waar reisliefhebbers in het reuzenrad een uniek uitzicht hebben over heel Zuid-Europa.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.