Promenade maakt culinaire agenda 2019 bekend

Crowne Plaza Den Haag – Promenade presenteerde tijdens het International Flavours Walking Dinner de culinaire agenda van volgend jaar. Het vijfsterrenhotel maakte met een terugblik op alle Promenade Food Festivals van afgelopen jaar de nieuwe samenwerkingen bekend. Met onder andere nieuwkomers Filipijnen en Moldavië zetten ze traditionele keukens uit het buitenland in de spotlight.

Iedere maand organiseert Restaurant Brut International Flavours in samenwerking met de betreffende ambassade een Promenade Food Festival. De Promenade Food Festivals zijn toegankelijk voor iedereen. Patrick Aarsman, General Manager Crowne Plaza Den Haag – Promenade, is trots dat de Promenade Food Festivals ook in 2019 vervolg krijgen: “Na het succes van afgelopen jaar, hebben wij besloten om ook volgend jaar nieuwe wereldkeukens in de spotlight te zetten. Samen met onze keukenbrigade onder leiding van chef-kok Sido de Brabander, ambassadeurs en internationale chefs brengen we de meest bijzondere keukens naar onze internationale stad: Den Haag. Vandaag hebben we genoten van een terugblik op alle culinaire hoogstandjes van afgelopen jaar en kijken we vol smacht uit naar de nieuwe Promenade Food Festivals.”

 

 

Culinaire agenda 2019

Februari – Ecuador
Maart – Moldavië
April – Peru
Mei – Israël
Juni – Filipijnen
Augustus – Indonesië
Oktober – Tunesië
November – Italië

 

 

Over Promenade Food Festivals

Crowne Plaza Den Haag – Promenade organiseert iedere maand de Promenade Food Festival waarbij gasten genieten van culinaire hoogstandjes uit het buitenland. Iedere maand ontvangt de keukenbrigade van Brut International Flavours onder leiding van Sido de Brabander een gerenommeerde chef uit het buitenland. Samen met de desbetreffende ambassade krijgen deze de mogelijkheid om hun land en gastronomie met authentieke keuken te presenteren. De beste gerechten en cocktails blijven op de menukaart van restaurant Brut. Dit jaar waren eerder succesvolle edities met onder andere de ambassades van Cuba, Peru en Israël en kijken ze uit naar onder andere Moldavië, Filipijnen en Italië.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.