Corendon stationeert in zomer ’18 2e vliegtuig op Maastricht

Corendon Dutch Airlines stationeert in de zomer van 2018 een 2e vliegtuig op luchthaven Maastricht Aachen Airport en voegt 3 nieuwe bestemmingen toe aan het vakantieaanbod met vertrek vanuit Maastricht.

Met de toevoeging van Bulgarije, Macedonië en de Turkse badplaats Bodrum vliegt Corendon deze zomer vanuit Maastricht naar 17 bestemmingen in Zuid-Europa. Maastricht Aachen Airport biedt de ruimte en mogelijkheid om extra vluchten in te zetten, zodat Corendon aan de groeiende vraag naar vakantiereizen kan voldoen. In totaal voert Corendon in de zomer 29 vluchten per week uit vanaf Maastricht Aachen Airport.

Uitbreiding

Steven van der Heijden, CEO Corendon: “Om de uitbreiding op Maastricht Aachen Airport te kunnen realiseren, stationeren wij in het hoogseizoen – juli en augustus 2018 – een 2e vliegtuig in Limburg. Schiphol heeft zijn maximale capaciteit bereikt en een groot aantal vluchtseries van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen op een wachtlijst geplaatst. Wij hebben vooralsnog onvoldoende zekerheid dat we deze vluchten op de wachtlijst ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Maar bovenal blijkt Maastricht Aachen Airport met sterk stijgende boekingsaantallen een populaire luchthaven te zijn. Ruim een derde van de vakanties met vertrek vanuit Maastricht is al verkocht. De luchthaven biedt de vakantieganger veel voordelen zoals gratis parkeren, voordelige tarieven, pas 1,5 uur van tevoren inchecken en nauwelijks wachtrijen.”

 

 

Vakantiebestemmingen

Corendon biedt de volgende vakantiebestemmingen vanuit Maastricht aan: Algarve, Antalya, Bodrum, Bulgarije, Costa de La Luz, Corfu, Egypte, Ibiza, Kos, Kreta, Macedonië, Mallorca, Rhodos, Sardinië, Sicilië (2 luchthavens), Tunesië en Zakynthos.

 

 

In het zomerseizoen kan de vakantieganger per week uit 29 vluchten kiezen om naar deze bestemmingen te vliegen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.