Limburg

Limburg is dé provincie waar je altijd een vakantiegevoel zult krijgen! Prachtig fietsen door het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, shoppen in Maastricht of asperges eten in de top van Limburg.

Maastricht

Sint Servaasbasiliek Maastricht

Maastricht ligt in het uiterste puntje van Limburg en is een gezellige en bruisende stad. Je kunt er heerlijk eten.

Midden-Limburg

Ontdek betrouwbare toeristische tips van VVV Midden-Limburg. Vind inspiratie voor je Limburg vakantie & reis.

Noord-Limburg

Verse aardbeien, dat proef je in Noord-Limburg

Proef asperges en fiets langs al het natuurschoon dat Noord-Limburg te bieden heeft. Geniet van de recreatieparken en de vele bossen.

Zuid-Limburg

Ontdek toeristische tips van VVV Zuid-Limburg en meer tips voor je bezoek aan dit prachtige gebied in het zuiden van Nederland

limburg-dichtbij-gastvrij-1

Limburg is de vakantieplek

Volgens het Toeristische Trendrapportage Limburg is deze prachtige provincie de 2e vakantieplek voor Nederlanders. Veel Nederlanders blijven overnachten in Limburg en het is de perfecte plek voor een bungalowvakantie of een stedentrip. Het type vakantie naar Limburg verschilt ook per regio. Hotelvakanties zijn zeer populair in het zuiden, terwijl bungelowvakanties juist populair zijn in het midden en noorden van Limburg. Limburg is ingedeeld in 4 verschillende regio’s: Noord-Limburg, Midden-Limburg, Zuid-Limburg en Maastricht.

Fietsen door Zuid-Limburg

 

Dit zijn de leukste hotspots van Nederland

Download nu handige tips over Nederland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Antje van de Statie een bekendheid in Weert

Ken jij de legende Antje van de Statie? Deze vrouw heeft Weert op de kaart gezet. Dagelijks komen mensen naar VVV Weert om een plattegrond te halen om zo de plekken te ontdekken waar Antje haar wereld beroemde Weerter vlaai verkocht. Bekijk het filmpje van Brasserie Hotel Antje van de statie.

 

 

natuur-mijngebied-limburg-belgie