Seabourn tilt cruise-ervaring naar hoger niveau met landexcursies

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt haar gasten onvergetelijke belevenissen op exotische plaatsen dankzij haar uitgebreide excursieprogramma aan land, Seabourn Journeys.

Het gaat om excursies voor en na de cruise om unieke bestemmingen van binnenuit te ervaren. Seabourn Journeys zijn beschikbaar op een selectie cruises in 2018 en 2019.

Lokale cultuur

Gasten komen rechtstreeks in contact met de lokale cultuur, geschiedenis en gastvrijheid. Ook diverse ontspanningsmogelijkheden staan op het programma. De volledig begeleide excursies zijn speciaal samengesteld om het allerbeste van de bestemming te ontdekken. Inbegrepen zijn maaltijden, vervoer en begeleide activiteiten. Luxehotels en lodges zijn zorgvuldig uitgekozen op de beste locaties om gasten helemaal onder te dompelen in de authentieke omgeving – allemaal perfect getimed voor of na Seabourn cruises.

 

 

Onvergetelijk sites en landschappen

“We zijn blij dat we onze passagiers de mogelijkheid kunnen bieden om hun luxe-ervaringen aan boord te verlengen met deze nieuwe Seabourn Journeys aan land,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn.

“Elke Seabourn Journey is deskundig ontworpen met begeleide tochten op maat naar de meest onvergetelijke sites en landschappen op onze aardbol. Perfect voor luxereizigers die een volledig aansluitende land-en-zeereis willen maken.”

Alle Seabourn Journeys zijn beschikbaar voor en na de cruise, inclusief transfers naar en van Seabourn schepen en verschillende bestemmingen. De meeste Seabourn Journeys zijn gegarandeerd vanaf minstens twee deelnemers. (Voor Denali en het Zuidpoolavontuur zijn minstens 10 deelnemers vereist)

Aanbod Seabourn Journeys

Hoogtepunten van Peru: Lima, Cuzco & Machu Picchu (8-daagse pre-cruise/7-daagse post-cruise) – Gasten worden ondergedompeld in zowel de eeuwenoude als de hedendaagse cultuur in Lima, de hoofdstad van Peru, en Cuzco, de voormalige hoofdstad van het Incarijk.

 

 

Blikvangers zijn onder meer de Santo Domingo-kerk en Lima’s oudste huis, de 16de-eeuwse Casa Aliaga; de indrukwekkende Incaconstructies in het Santo Domingo-klooster en het kolossale complex Sacsayhuaman in Cuzco, evenals het fort Ollantaytambo en de bergtop Machu Picchu, een absolute topper, letterlijk en figuurlijk.

Cambodja

Cambodja: Phnom Penh & Angkortempels (6 dagen) – Cambodja’s oude en moderne geschiedenis is te zien in Phnom Penh: de Zilveren Pagode van het Koninklijk Paleis, oude Khmer kunst in het Nationaal Museum en beruchte sites van de Rode Khmer. Verken het tempelcomplex Angkor Wat met de helikopter en vervolgens te voet tijdens een rondleiding in de indrukwekkende ruïnes met onder meer de Bayontempel, de door de vijgenboom overwoekerde Ta Prohm-tempel en andere fascinerende tempels, zoals Angkor Thom en Rolous Khmer.

India’s Gouden Driehoek

Taj Mahal & Jaipur (6 dagen) – Een riksja brengt je in Old Delhi naar de Vrijdagmoskee en de drukke markt Chandni Chowk. In New Delhi staan het parlementsgebouw, de triomfboog India Gate en nog heel wat andere bezienswaardigheden op het programma. ’s Avonds smul je van traditionele gerechten in de stijlvolle woning van een plaatselijke familie. Laat je in Agra verbazen door het machtige Fort van Agra en het marmeren mausoleum Taj Mahal. Daarna gaat het verder naar de roze stad Jaipur met bijvoorbeeld het sierlijke Hawa Mahal, het “Paleis der Winden”. Een olifantsafari, Amber Fort en Anokhi Museum of Hand Printing maken deze reis vol unieke belevenissen compleet.

Sydney, het Rode Centrum &

Het Great Barrier Reef (8-daagse pre-cruise/7-daagse post-cruise) – Sydney verwelkomt je in het wereldberoemde district Rocks en de Botanical Garden. In Sydney Opera House krijg je zelfs een privérondleiding. Het vliegtuig brengt je naar het Rode Centrum voor een trip naar de 500 miljoen jaar oude rode rotsformatie Kata Tjuta, vroeger ‘The Olgas’ genoemd. Geniet van de zonsondergang over de al even indrukwekkende rotsen Uluru tijdens een unieke ervaring ‘Sounds of Silence’, met onder meer een onvergetelijk diner, een inleiding tot de cultuur van de Aboriginals en een traditioneel optreden van de Anangu, de oorspronkelijke bewoners. Op een kameel verken je op het gemak Uluru. Bij zonsopgang maak je een helikopterrit vóór de trip naar Cairns en Port Douglas. Daar wacht je een stukje UNESCO-werelderfgoed: Daintree Nationaal Park, met een cruise op de Daintree-rivier en een begeleide boswandeling naar Botanical Ark. Gasten kunnen een hele dag lang snorkelen en de wonderen onder water ontdekken van het Great Barrier Reef vanuit een luxe catamaran.

Met Seabourn op een combireis door Europa

Myanmar: Yangon, Tempels van Pagan &

Inlemeer (8-daagse pre-cruise/7-daagse post-cruise) – In het vroeger ontoegankelijke Myanmar kun je nu tijdloze bezienswaardigheden bewonderen en onvergetelijke ervaringen beleven. In Yangon bezoek je de 2500 jaar oude Shwedagonpagode, de 70 meter lange liggende Boeddha en de schitterende Leeuwentroon. In Pagan zweef je over duizenden stoepa’s in een luchtballon en bezoek je de Shwezigon-pagode, de tempels Kubyaukgyi, Ananda en Htilominio. Tijdens een boottocht op het Inlemeer heb je een adembenemend uitzicht op o.m. de bladgouden Boeddhabeelden in de Phaung Daw Oo-pagode en het Ngaphechaung-klooster, dat op palen gebouwd is in het meer.</

Zuid-Afrika: Kaapstad &

Krugerpark (7-daagse pre-cruise/6-daagse post-cruise) – In de wondermooie Zuid-Afrikaanse Kaap geniet je van luxe en avontuur. Daarna volgt een meerdaagse safari door een van de regio’s met het meeste wildlife in heel Afrika. In de oudste wijnstreek van Kaapstad, Groot Constantia, mag een wijntje natuurlijk niet ontbreken. Ook de mooiste tuin van Afrika, Kirstenbosch Botanical Gardens aan de Tafelberg, mag je niet missen. De kabelbaan brengt je helemaal naar de top van de Tafelberg. Robben Island, waar Nelson Mandela gevangen zat, staat ook op het programma, evenals andere hoogtepunten zoals het Kasteel de Goede Hoop en Company Gardens. Daarna vlieg je naar het Krugerpark voor een verblijf in de spectaculaire Singita Lebombo Lodge met uitzicht op de N’wanetsi-rivier. Dagelijks zijn er twee safari’s om wilde dieren te spotten: luipaarden, leeuwen, zwarte en witte neushoorns, olifanten, nijlpaarden, cheeta’s…

UNESCO Zuid-Amerika

Rio, Iguaçu-watervallen & Buenos Aires (6 dagen) – Twee van de meest boeiende steden van Latijns-Amerika worden gecombineerd in deze trip naar de Iguaçu-watervallen, een natuurwonder dat op de lijst van het UNESCO-Werelderfgoed staat. In Rio de Janeiro ontdekken we een tropisch regenwoud, Nationaal Park Tijuca. Het standbeeld van Jezus Christus prijkt op de top van de berg Corcovado. De tocht gaat verder naar de beroemde Copacabana Beach. Vanaf de loopbrug aan de Braziliaanse kant beleef je intens de waterexplosie van de Iguaçu-watervallen. Daarna stap je in een helikopter voor een diner onder een imposante boom. Ten slotte verblijf je een dag in Buenos Aires met Plaza de Mayo, San Telmo en de kleurrijke wijk La Boca. Met een tangoles in het legendarische Café de los Angelitos sluit je de dag af.

UNESCO-schatten van China

Peking, Xi’An & Hongkong (6 dagen) – Je wordt ondergedompeld in de oudste beschaving ter wereld. Tijdens deze excursie beland je van het ene uiterste in het andere: van de snelgroeiende stad Peking naar het eindpunt van de zijderoute, Xi’An, tot de bruisende smeltkroes Hong Kong. Na een welkomstfeest met pekingeend volgt een bezoek aan de Hemeltempel, die tot het UNESCO-werelderfgoed behoort, het Tiananmenplein en de Verboden Stad in Peking. Je bezichtigt ook de Mutianyu-sectie van de Chinese Muur met de kabelbaan en werpt een blik op de hoogtepunten van het Olympisch dorp. Ook Xi’An pronkt met heel wat bezienswaardigheden: het Museum van het Terracottaleger, de Grote Moskee in Chinese stijl en de oude stadsmuur. Daarna is Hongkong aan de beurt met een kleurrijke markt, de Man Ho-tempel en Hollywood Road, evenals adembenemende uitzichten vanuit de Peak Tram.

Denali

Geniet van het adembenemende natuurschoon van Alaska op de hoogste berg van Noord-Amerika. In deze excursie staan de imposante, besneeuwde top en Denali Nationaal Park centraal. Eerst vlieg je over de Great Gorge van de Ruth-gletsjer en daarna trek je in het Park met een gids om grizzly- en zwarte beren, wolven, elanden, en kariboes te spotten. Na een dag in het park, met tal van keuzeactiviteiten, stap je in een overkoepelde observatiewagon en volg je een schilderachtige spoorweg naar Anchorage, waar je een warm onthaal wacht. De hele weg lang heb je een uniek uitzicht op de ongerepte taiga en woeste rivieren.

Zuidpoolavontuur

Op het witte continent wacht je een echte expeditie. Van de Chileense hoofdstad Santiago vlieg je naar Punta Arena, de verzamelplaats voor het Antarctica-deel van het avontuur. Dan neem je een volgend vliegtuig naar het basiskamp Union Glacier. Expeditiegidsen delen hun kennis over de levensomstandigheden in het Antarctisch klimaat en de wilde dieren die vermoedelijk je pad zullen kruisen. Je krijgt de kans om de gletsjer te exploreren met Elephant’s Head, Drake Icefall, Hidden Valley en het strand in Rossman Cove. Daarna stap je aan boord van een vliegtuig met ski’s richting het einde van de wereld, waar je tijd doorbrengt op de Zuidpool voordat je terugkeert naar het basiskamp en Punta Arenas.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.