Seabourn biedt grote besparingen aan met het ‘Extraordinary Opportunity Event’

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt met het ‘Extraordinary Opportunity Event’ uitzonderlijke besparingen en vele extra’s op geselecteerde cruises met de prijswinnende vloot van intieme, all-suite schepen. De voordelen zijn van toepassing op boekingen tot 13 juni 2017, voor vertrek van juni 2017 tot mei 2018.

seabourne

Het ‘Extraordinary Opportunity Event’ geeft gasten op geselecteerde cruises aanzienlijke voordelen zodat zij in staat zijn de ultra-luxe cruise ervaring van Seabourn te beleven. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Gratis upgrade naar een categorie 3 veranda suite
  • Gratis upgrade naar een veranda suite bij een ocean view stateroom
  • $1000 boordtegoed per suite voor de premium suites
  • $400 boordtegoed per suite voor de normale suites
  • Vluchttegoed voor retourvluchten wanneer geboekt wordt via het Seabourn Flight Ease programma

 

 

Bijzondere voordelen

“Voor reizigers die later dit jaar of volgend jaar op vakantie willen, biedt ons ‘Extraordinary Opportunity Event’ bijzondere voordelen zodat zij van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten op de meest verfijnde cruiseschepen die op de oceanen varen.”, aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Met onze vier schepen die honderden havens op alle zeven continenten aandoen en ons nieuwste schip de Seabourn Ovation dat in het voorjaar van 2018 in de vaart komt, kunnen gasten profiteren van deze speciale aanbiedingen.”

Seabourn’s ‘Extraordinary Opportunity Event’ is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord Europa, Antarctica en Patagonië, Atlantische oversteken, Arabië en India, Azië, Canada & New England, Caribisch gebied, Panamakanaal, Zuid Amerika en meer. Een compleet overzicht van de cruises, besparingen en extra’s is te lezen op de site van Seabourn.

 

 

Intieme schepen

De intieme schepen van Seabourn bieden unieke onderscheidende elementen: ruime, zorgvuldig ingerichte suites, velen met veranda; voortreffelijk dineren in meerdere restaurants; open bars; heerlijke wijnen tijdens lunch en diner; prijswinnende service en een ontspannen sociale sfeer waardoor gasten zich aan boord direct thuis voelen. De schepen varen het hele jaar over de wereld naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, UNESCO werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en bestemmingen. Reizigers die van outdoor avonturen houden, komen aan hun trekken met de optionele excursies van Ventures by Seabourn die aangeboden worden op vele cruises. Deze kunnen vooraf geboekt worden op de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.