Jet Airways verbetert verbinding met Noord-Amerika en Europa met nieuw vluchtschema via Parijs

Jet Airways biedt in samenwerking met haar partners Air France en Delta Air Lines een nog betere verbinding naar Noord-Amerika en Europa via Parijs, als onderdeel van het gewijzigde vluchtschema voor het winterseizoen.

jetairways

Met ingang van 30 oktober 2016 vertrekt vlucht 9W 124 van Mumbai naar Parijs om 02.50 uur (India Standard Time) en komt om 08.20 uur lokale tijd aan. Op de terugreis vertrekt vlucht 9W 123 om 11.30 uur uit Parijs en landt het vliegtuig de volgende dag om 00.45 uur (IST) in Mumbai. Dankzij het nieuwe vluchtschema kunnen passagiers nu via Parijs overstappen op vluchten naar 25 Europese en meer dan tien steden in Noord-Amerika. Hieronder vallen een aantal populaire bestemmingen in Europa, zoals Barcelona, Berlijn, Birmingham, Kopenhagen, Dublin, Frankfurt, Genève, Madrid, Manchester, München, Nice, Oslo, Praag, Stockholm, Stuttgart, Wenen en Zürich. Bovendien beschikken passagiers nu via Parijs over verbindingen naar Boston, Chicago, Cincinnati, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, San Francisco, Washington, Vancouver, Montréal en Mexico-City in Noord-Amerika.

 

 

“We zijn blij dat we met dit aangepaste vluchtschema onze passagiers een grotere keuze kunnen bieden om via Parijs naar bestemmingen in Noord-Amerika en Europa te vliegen”, zegt Gaurang Shetty, Whole-time Director van Jet Airways.

 

 

Jet Airways zal een Airbus A330-200 op deze route inzetten, met 18 Première-stoelen die tot bedden kunnen worden uitgeklapt. Daarnaast bevinden zich in het vliegtuig 236 ergonomische, uiterst comfortabele Economy-stoelen. Reizigers die naar Parijs vliegen, zullen de gastvrijheid en de uitstekende service van Jet Airways aan boord ervaren en kunnen genieten van het bekroonde In-flight Entertainment-systeem en zorgvuldig samengestelde menu’s met een keuze uit Indische en internationale gerechten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.