Washington

Meer dan de helft van de bevolking van Washington, de meest noordwestelijke staat van de VS, woont in de prachtige stad Seattle in Washington. Verwar deze staat niet met de stad Washington D.C.
Foto Tim Thompson

Reizen naar Washington

Seattle is een cultureel centrum, het hart van de niet-commerciële rockmuziek, beeldende kunst en subculturen. Rij de stad uit met een huurauto en je komt terecht in de mooiste bergen die je je kunt voorstellen. Neem je bergschoenen mee voor de trektocht van je leven. Of kies een van de eenvoudige routes, waar ook kleine kinderen indrukken voor het leven kunnen opdoen. Blijf op de hoogte van Washington met onze inspirerende nieuwsbrief vol Washington tips!

Vliegtickets naar Washington

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven van Seattle Tacoma bij Seattle. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Seattle Tacoma. Bekijk de ticket aanbiedingen

Visum aanvragen voor reizen naar Washington

Voor reizen naar Washington is een ESTA aanvraag verplicht.

Huur een auto in Seattle

Huur voordelig een auto in Seattle bij onze partner. lejebil.com heeft voordelige tarieven voor Washington en Seattle. Bereken direct de huurprijs voor jouw auto hieronder.

 

 

Hotels in Washington

Volgens Booking.com zijn er 914 accommodaties te vinden in de staat Washington. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en lees onze tips.

CityPASS kortingskaart voor Seattle

Met de CityPASS kortingskaart krijg je korting in Seattle op vele musea, attracties en zoo’s. De korting voor je entreebewijs kan soms oplopen tot 50%! Zorg dus dat je vooraf de CityPASS koopt via Verkeersbureaus. Vaak krijg je ook voorrang bij de ingang van de attracties of dierentuin. Je hoeft hierdoor niet in de rij te staan. De Citypass vertegenwoordigt een bedrag van $131,50 en kost slechts $74 voor een volwassene en $49 voor een kind (4-12 jaar).

Bestel je CityPASS korting voucher voor Seattle op www.cityPASS.com

 

korting met de CityPASS

 

De CityPASS is geldig bij onderstaande deelnemers in Seattle:

  • Space Needle
  • Seattle Aquarium
  • Argosy Cruises Harbor Tour
  • Pacific Science Center
  • Museum of Pop Culture (MoPOP)
  • Woodland Park Zoo
  • Chihuly Garden and Glass

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Washington the State

Washington Tourism Alliance

P.O. Box 953
WA 98111 Seattle
Verenigde Staten
Telefoon: +18005441800
URL: http://www.experiencewa.com/


Twitter: https://twitter.com/experiencewa
Facebook: facebook.com/ExperienceWA

 

Neem contact op met Verkeersbureau Washington the State

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Kaart van Washington the State