Jet Airways zet Boeing 777 in omdat steeds meer mensen naar Mumbai willen

Jet Airways zet vanaf 30 oktober 2016 de Boeing 777-300 ER in op de non-stop retourvluchten van Schiphol Amsterdam Airport naar Mumbai’s Chhatrapati Shivaji International Airport. Hiermee vergroot de vooraanstaande Indiase luchtvaartmaatschappij de capaciteit op deze vlucht.

First Class suite van Jet Airways

First Class suite van Jet Airways

Jet Airways biedt passagiers hiermee nog meer mogelijkheden en comfort. De Boeing 777 waarmee de vluchten van en naar Amsterdam en Mumbai verzorgd worden, beschikt over drie klassen: 8 First Class suites voor ultieme luxe en privacy, 30 Première Class stoelen met ingebouwd ligbed en 308 Economy Class stoelen.

 

 

Toenemende vraag vanuit zakelijke markt

Sinds 27 maart van dit jaar vliegt Jet Airways dagelijks non-stop van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet Airways vliegt deze routes met moderne Airbus A330-300 vliegtuigen, maar neemt vanaf 30 oktober de Boeing 777-ER in gebruik voor de vlucht naar Mumbai. Door meer capaciteit in te zetten op de Amsterdam – Mumbai vlucht speelt Jet Airways in op de toenemende vraag vanuit de zakenreiziger.

 

 

Zakendiner in First Class suite

Niet alleen heeft de Boeing 777-ER meer capaciteit – 53 extra stoelen – maar het beschikt ook over acht First Class suites van 8 vierkante meter. De suites zijn van alle luxe voorzien, zoals een bed van 210 cm lang, een 23-inch flat screen-tv en een massagestoel. In elke First Classe suite is ruimte voor een diner voor twee of meeting aan de VIP/Business Jet style-tafel. Er is een voedingsbron voor laptops en een mail- en telefoonverbinding.

Verbeterde reiservaring

Jet Airways heeft comfort, service en Indiase gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Gaurang Shetty, Whole-time Director Jet Airways, zegt: “We geloven dat we de perfecte reiservaring kunnen bieden, zolang we onszelf continu blijven verbeteren. Toen wij constateerden dat we meer capaciteit nodig hadden op de retourvluchten tussen Amsterdam en Mumbai, besloten we om onze nieuwste Boeing 777-300 ER in te zetten. Naast het vergroten van de capaciteit, biedt dit vliegtuig de kans om onze gasten de gastvrijheid te laten ervaren aan boord en hen een comfortabele en aangename vlucht te laten beleven.”

Meer mogelijkheden voor cargo

Met de inzet van de Boeing 777-300 ER verhoogt Jet Airways ook de vrachtcapaciteit op vluchten van en naar Amsterdam en Mumbai. Hierdoor is er meer mogelijk voor het vervoer van bijvoorbeeld versproducten, medicijnen, machines en industriële goederen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.