De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere nieuws over de Fiets & Wandelbeurs, strips ontdekken in Brussel en met korting naar de Fiets & Wandelbeurs. Veel leesplezier!

Rad- & Wandersüden Baden-Württemberg op Fiets- en Wandelbeurs 2015

In het noordelijke Baden-Württemberg, tussen de steden Heidelberg, Stuttgart en Würzburg, zijn de omstandigheden ideaal voor een actieve fiets- of wandelvakantie: afwisselende landschappen, een mild klimaat, gastvrijheid, prachtige vakwerksteden, smakelijke wijnbelevenissen en een dicht routenetwerk, ook voor E-bikers. Lees hier het hele artikel.


Strips ontdekken in Brussel

Wist je dat je overal in Brussel strips kunt ontdekken? Op veel blinde muren vind je tekeningen van bekende en minder bekende striptekenaars. Denk aan stripfiguren als Guust Flater, Lucky Luke, Robbedoes en Kuifje. Lees hier het hele artikel.

stripmuseum_cor.jpg

Noviteiten op de Fiets en Wandelbeurs 2015

Elk jaar zijn er tal van noviteiten te ontdekken op de Fiets en Wandelbeurs, die zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 voor de elfde keer plaatsvindt in Amsterdam RAI. Een greep uit het aanbod… Lees hier het hele artikel en bestel je kaartje met korting.


 

 

Wintersport voor wereldreizigers

Als je aan wintersport denkt, denk je al gauw aan Oostenrijk of Zwitserland. Zo is Stubai in Oostenrijk een schitterende en veelzijdige wintersportlocatie waar iedere wintersporter aan zijn trekken kan komen. Top 5 bijzondere wintersportbestemmingen. Lees hier het hele artikel.

Ski-japan

Feesten in Suriname

Latin Dance op Salsuri, Caribisch genieten op Carifesta en meewiegen met de beste jazz tijdens het Jazzfestival. Wat klinkt er beter dan dan? Suriname viert graag een feestje en doet dat met verve. De jaarlijkse Avondvierdaagse is een grote happening. Lees hier het hele artikel.


Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.