Rad- & Wandersüden Baden-Württemberg op Fiets- en Wandelbeurs 2015

In het noordelijke Baden-Württemberg, tussen de steden Heidelberg, Stuttgart en Würzburg, zijn de omstandigheden ideaal voor een actieve fiets- of wandelvakantie: afwisselende landschappen, een mild klimaat, gastvrijheid, prachtige vakwerksteden, smakelijke wijnbelevenissen en een dicht routenetwerk, ook voor E-bikers. Op 31 januari en 1 februari presenteert de regio zich onder de naam Rad- & Wandersüden op de Fiets- en Wandelbeurs Amsterdam. Bezoekers kunnen op stand 1.E.29 informatie verkrijgen en leuke prijzen zoals wijnpakketten winnen.

Geniet op de fiets in Baden-Wurttemberg

Geniet op de fiets in Baden-Wurttemberg

Fiets- en wandeleldorado

Op pad door idyllische wijngaarden of door de natuurparken Schwäbisch-Fränkischer Wald, Stromberg-Heuchelberg en Neckartal-Odenwald of rustgevende tochten langs de rivierdalen van de Neckar, Tauber, Kocher en Jagst. Wie in het noorden van Baden-Württemberg de wandelschoenen aantrekt of op de fiets stapt, kan kiezen uit een breed aanbod. De wandel- en fietsroutes in deze regio´s zijn namelijk net zo veelzijdig als het landschap.

 

ZIE OOK: Noordelijk Baden-Württemberg fiets- en wandelparadijs

 

Naast meerdaagse tochten over langeafstandsroutes zijn ook korte lokale routes mogelijk: voor ieder niveau zijn er passende uitdagingen. Populaire wandelpaden in Wandersüden zijn de ‘Württemberger Weinwanderweg’, de ‘Neckarsteig’ en de ‘Kocher-Jagst-Trail’. Tot de meest geliefde fietsroutes, die dwars door het zogenaamde Radsüden lopen, behoren ‘Liebliches Taubertal- Der Klassiker’, bekroond met vijf sterren, ‘Neckartal-Radweg‘ en ‘Burgenstraße –Radweg’.

 

 

Wijn

Ook de wijnliefhebbers komen zeker aan hun trekken tijdens een tocht over idyllische wijnbergen met onderweg een wijnproeverij of een bezoekje aan een authentieke wijnboer. Na een dagje actief te zijn geweest, geniet je hier van heerlijke wijnen die direct uit de wijnstreken Baden en Württemberg afkomstig zijn.

Kom je langs?

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Op 31 januari en 1 februari 2015 vindt de beurs voor de 11e maal plaats in Amsterdam RAI. Verkeersbureaus.info is samen met Fietsrondje.nl te vinden op de Fiets & Wandelbeurs 2015. Tijdens de beurs kun je deelnemen aan een prijsvraag en een reis van SNP Natuurreizen winnen. Kom langs op onze stand B.50 in Hal 1!

Bestel je kaarten voor de Fiets & Wandelberurs 2015 nu met €1 korting per stuk.

fiets-wandelbeurs-2105-banner

Comments are closed.