De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

Fietsrondje november: Fietsen op de Gooise matras zonder BN-ers

Het Gooi staat bekend als de Gooise matras met alle BN-er en de roddelverhalen. Het Fietsrondje laat een andere Gooise matras zonder BN-ers zien, die bestaat uit heidevelden, bossen, het Gooimeer en het natuurgebied Naardermeer. In plaats van geroddel over BN-ers, het gekwetter van vogels. Lees hier het hele artikel.

fietsrondje-november-2014

De beste plekken in Scandinavië om het spectaculaire Noorderlicht te zien

Vlieg met Scandinavian Airlines naar poëtische Noorderlichtspots en ga mee met Aurora hunters. De top 5 plekken om de spectaculaire Aurora Borealis te zien. Lees hier het hele artikel.

Het Noorderlicht in Noorwegen

Het Noorderlicht

Wroclaw is Europese Culturele Hoofdstad 2016

De komende tijd zullen alle ogen gericht zijn op de Poolse stad Wroclaw. De stad werd uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad van 2016, heeft een unieke stadsgids op CityZapper.nl en je kunt nu een complete stedentrip hiernaartoe winnen. Wroclaw heeft niet de bekendheid van Warschau en Krakau, maar is minstens net zo mooi en zeker de moeite waard om te bezoeken. Lees hier het hele artikel.

Wroclaw-polen

Broadway Market; smakelijke caleidoscoop

Meet a local, neighbourhood tourism, off the beaten track: allerlei wereldwijde trends in het hedendaags toerisme. Op een zaterdag in Londen volg ik de trend en bezoek ik Broadway Market in de wijk Hackney. Lees hier het hele artikel.

broadway-market-londen-2

Lonely Planet plaatst Ierland in top 5 reisbestemmingen 2015

De wereldberoemde uitgever van reisgidsen Lonely Planet noemt Ierland een van de beste reisbestemmingen voor 2015. Het groene eiland staat op plaats 5 in de prestigieuze top 10. Lees hier het hele artikel.

 

ierland-best-in-travel-lonely-planet

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.