Broadway Market; smakelijke caleidoscoop

Meet a local, neighbourhood tourism, off the beaten track: allerlei wereldwijde trends in het hedendaags toerisme. Op een zaterdag in Londen volg ik de trend en bezoek ik Broadway Market in de wijk Hackney. 

broadway-market-londen-2

Meer dan honderd kramen

Een sfeervolle samenkomst van buurtbewoners, hipsters, kleine ondernemers, toeristen en allerlei anderen die van lekker en eerlijk eten houden, bijzondere dingen zoeken en daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen. Meer dan honderd kramen verkopen verse kazen, biologisch vlees, fruit en groenten, vintage kleding, kruiden, broodjes, gerookte zalm, verse vis en oesters. Niet van tevoren ontbijten of lunchen dus, maar je tegoed doen aan allerlei lekkere hapjes. 
 
ZIE OOK: Joe & The Juice; koffie in Soho Londen
 
Deze marktkramen staan hier iedere zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en verder vind je in de straat ook nog boetieks, cafés, pubs en restaurants. Slenterend geniet ik van een broodje cheddar cheese met pickles en doe ik inkopen voor de lunch. Op een terrasje rust ik uit met Vietnamese koffie, mensen kijkend en luisterend naar de straatmuzikanten. Broadway Market is een caleidoscoop van smaken en culturen in een kleine straat in East End, tussen Regent’s Canal en London Fields. Metrostation Bethnal Green. Ga het ontdekken in Londen!
broadway-market-londen

 

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

Comments are closed.