De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere nieuws over belangrijke opgravingen in Griekenland en Contributor posts van Royan en Patrick. Veel leesplezier!

Texel by air

Wanneer je over de lange stranden wandelt of door de duinen fietst, lijkt het waddeneiland Texel eindeloos groot. Vanuit de lucht gezien komen die afstanden heel anders over. En wanneer je naar de kop van Noord-Holland reist om daar met de veerboot over te steken, lijkt het eiland ontzettend ver weg. Al vliegend valt dat best wel mee. Bekijk het eens anders, en benader Texel van boven. Lees hier het hele artikel van Contributor Royan.

Texel van boven

Vueling verhoogt capaciteit in Amsterdam met 35%

Spaanse luchtvaartmaatschappij verbindt Amsterdam met 5 reguliere bestemmingen en 3 speciale kerstbestemmingen in zowel Spanje als Italië. Deze winter (seizoen 2014-2015) vliegt de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling vanuit Amsterdam Airport Schiphol naar acht bestemmingen in zowel Spanje en Italië. Lees hier het hele artikel.

vueling

Turkish Airlines dagelijks van en naar Rotterdam The Hague Airport

Europa’s beste vliegtuigmaatschappij Turkish Airlines, start op 26 oktober met zijn dagelijkse vluchten tussen Rotterdam The Hague Airport en Istanbul. Turkish Airlines vliegt al sinds maart 2014 de route Rotterdam – Istanbul. Lees hier het hele artikel.

turkish-airlines-route

Belangrijke archeologische opgravingen in Amfipolis

Een belangrijke archeologische vondst werd op 11 augustus 2014 wereldkundig gemaakt. 
In een plaats Amfipolis in Noord Griekenland, zo’n honderd kilometer ten oosten van Thessaloniki, niet ver van zee, zijn de archeologen, onder leiding van dr. Aggeliki Koparidi, bezig met de opgravingen van de grootste grafheuvel ooit in Griekenland gevonden. Lees hier het hele artikel.

opgravingen-griekenland-2014

Ontbijten tussen de hipsters en families in Barcelona

Deze week schrijf ik over gave hotspots in Barcelona. Ik bezoek verschillende wijken van deze zonnige Catalaanse stad. Vandaag de wijk Eixample. Lees hier alle tips van Patrick voor de leukste ontbijt plekjes in Barcelona.

Ontbijten bij cafe Giulietta

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.