Turkish Airlines dagelijks van en naar Rotterdam The Hague Airport

Europa’s beste vliegtuigmaatschappij Turkish Airlines, start op 26 oktober met zijn dagelijkse vluchten tussen Rotterdam The Hague Airport en Istanbul. Turkish Airlines vliegt al sinds maart 2014 de route Rotterdam – Istanbul. Door de grote vraag naar de vluchten van Turkish Airlines, wordt er ruimte gecreëerd om het aantal vluchten van vijf naar zeven uit te breiden, met de toevoeging van de woensdagen en zaterdagen.

tour-istanbul-passagiers-turkish-airlines

Tijdens de allereerste vluchten bestonden de passagiers voornamelijk uit lokale passagiers, afkomstig uit of onderweg naar de regio. Maar steeds meer reizigers hebben de voordelen ontdekt, die Rotterdam The Hague Airport biedt, zoals eenvoudige parkeermogelijkheden, geen wachtrijen en vele alternatieve aansluitingen op internationale vluchten vanuit Istanbul.

Aldus Ferhat Yerli, General Manager van Turkish Airlines Rotterdam.

Zakelijke passagiers

In het bijzonder heeft de zakelijke passagier de luchthaven tussen Rotterdam en Den Haag ontdekt en Turkish Airlines verwacht een verdere toename in de vraag op vluchten naar Istanbul. Turkish Airlines wil de luchthaven onder de aandacht brengen bij passagiers in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland, om hen het gemak van deze luchthaven te laten zien. Om hierop te anticiperen, vindt er op korte termijn een uitbreiding plaats in het aantal vluchten.
 

ZIE OOK: Tips voor je bezoek aan Den Haag

 
Om de aankondiging van de dagelijkse vluchten van Turkish Airlines vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Istanbul te ondersteunen, delen het team van Turkish Airlines en Rotterdam The Hague Airport tulpen uit aan consumenten in Rotterdam en omstreken.
 

 

Win 2 tickets naar Istanbul

Naast de boodschap dat Turkish Airlines vanaf aanstaande zondag zeven dagen in de week vanaf Rotterdam The Hague Airport gaat vliegen, maakt men ook nog eens kans op twee tickets naar Istanbul. Het Turkish Airlines en Rotterdam Airport team is gedurende deze hele week elke dag tulpen aan het uitdelen in de volgende steden: Den Haag, Zoetermeer, Gorinchem, Gouda, Vlaardingen, Rijswijk en Rotterdam. Om de dienstregeling te bekijken, kijk op www.turkishairlines.com, bel het call center op +90 212 444 0849 of bezoek een Turkish Airlines verkoopkantoor.

Comments are closed.