Vueling verhoogt capaciteit in Amsterdam met 35%

Spaanse luchtvaartmaatschappij verbindt Amsterdam met 5 reguliere bestemmingen en 3 speciale kerstbestemmingen in zowel Spanje als Italië. Deze winter (seizoen 2014-2015) vliegt de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling vanuit Amsterdam Airport Schiphol naar acht bestemmingen in zowel Spanje en Italië. Vijf bestemmingen daarvan zullen de hele winter zullen worden aangevlogen en drie bestemmingen alleen tijdens de kerstperiode. Rome werd toegevoegd als nieuwe vaste bestemming voor deze wintermaanden.


vueling

Groei aantal stoelen

In vergelijking met het winterseizoen 2013 groeit het aantal stoelen vanaf Amsterdam in totaal met 35 procent naar een totaal van bijna 285.000 stoelen. Vueling vliegt gedurende de winter vanuit Amsterdam direct naar vijf bestemmingen in Spanje en Italië: Malaga, Alicante, Barcelona, Bilbao en een nieuwe bestemming, Rome.
 

ZIE OOK: Ontbijten tussen de hipsters en families in Barcelona

 
Naar Barcelona vliegt de maatschappij vier keer per dag, dagelijks wordt Rome aangevlogen en tot vier keer per week vliegt Vueling naar Malaga en Alicante. Het aantal stoelen naar Bilbao zal groeien met maar liefst 90 procent door een verdubbeling van het aantal vluchten naar deze stad.
 

 

Kerstperiode

Gedurende de kerstperiode zal Vueling tevens extra vluchten uitvoeren naar Florence (Italië), Santiago de Compostella en Valencia in Spanje. Deze vluchten zullen tussen 20 december en 4 januari in totaal 10 keer uitgevoerd worden

Een enkele reis naar Barcelona is tussen 10 oktober en 31 december al beschikbaar voor 44,99 per persoon. Een enkele reis Malaga kost 54,99, Alicante 64,99, Bilbao 54,99 en Rome 58,24. Ga voor meer informatie over de routes en vertrekdata- en tijden naar http://www.vueling.com/nl

Comments are closed.