De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

Skyscanner onthult reisbestemmingen van de toekomst

Skyscanner voorspelt dat in het komende decennium de ruimte en de oceaanbodem tot onze mogelijke vakantiebestemmingen gaan behoren. Dit blijkt uit het derde en laatste deel van het onderzoeksrapport ¨De Toekomst van het Reizen” van Skyscanner. Lees hier het hele artikel.

skyscanner

Fietsen met kinderen op de Vennbahn

Tijdens de meivakantie kan het in de Eifel en de Ardennen nog flink fris zijn: zeker tijdens een regenbui, maar ook in een heldere nacht op 500 meter hoogte, wil het kwik nog wel eens fors zakken. Rien, Aafke en hun kinderen, Casper(11), Eva(8) en Kaj(4), trotseerden deze omstandigheden. Bert doet verslag van hun avontuur. Lees hier het hele artikel.

fietsen-kinderen-vennbahn

Is online zijn even belangrijk als ontbijten?

Tegenwoordig staat nagenoeg iedereen in verbinding met familie, vrienden, collega’s, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Het ideale hotelbezoek vraagt daarom meer en meer toegang tot wifi. Lees hier het hele artikel.


Almere verwelkomt duizenden jongleurs uit heel Europa

In de zomer van 2016 zal Almere een paar duizend inwoners extra tellen. Het grootste jongleerevenement van de wereld komt namelijk naar Nederland! Tussen de 4.000 en 6.000 jongleurs vanuit heel Europa en ver daarbuiten zullen afreizen naar Almere. Lees hier het hele artikel.

almere-kick-off-jongleerfestival

Paleis het Loo verlengt expositie Grace Kelly

Vanwege de grote belangstelling verlengt Paleis Het Loo de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ tot en met 4 januari aanstaande. Vanaf de start van de tentoonstelling, begin juni, bezochten meer dan 150.000 mensen het paleis. Lees hier het hele artikel.

grace-kelly-expositie-paleis-het-loo-apeldoorn

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.