Paleis het Loo verlengt expositie Grace Kelly

Vanwege de grote belangstelling verlengt Paleis Het Loo de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ tot en met 4 januari aanstaande. Vanaf de start van de tentoonstelling, begin juni, bezochten meer dan 150.000 mensen het paleis.

grace-kelly-expositie-paleis-het-loo-apeldoorn

Prinses van Monaco

De tentoonstelling toont het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven in Apeldoorn.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Apeldoorn

 

De tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ is tot stand gekomen in samenwerking met het Grimaldi Forum Monaco en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Renault Nederland. De expositie is gebaseerd op een presentatie in het Victoria en Albert Museum, Londen.

 

 

Praktische informatie

Paleis het Loo is geopend dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 10.00-17.00 uur. Voor deze expositie geldt een toeslag van € 3 op de reguliere entree. Reguliere entreeprijzen: € 17,50 p.p., 4 t/m 17 jr. € 8,00 p.p., MK € 3,00, t/m 3 jr gratis

Comments are closed.