Is online zijn even belangrijk als ontbijten?

Tegenwoordig staat nagenoeg iedereen in verbinding met familie, vrienden, collega’s, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Het ideale hotelbezoek vraagt daarom meer en meer toegang tot wifi.

Onderzoek door Holiday Inn Express® heeft aangetoond dat onbeperkt toegang tot internet voor vele gasten even belangrijk is als het aanbieden van ontbijt. En we weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Daarom biedt Holiday Inn Express®, behorend tot de InterContinental Hotels Group (IHG®), vanaf nu standaard wifi aan in haar (13) Benelux-hotels.

Wat vind jij belangrijker?

Wat vind jij belangrijker?

Goede start van de dag: wifi en ontbijt

Ruim 81% van alle zakenreizigers binnen de Benelux vindt de beschikbaarheid van wifi een basisbehoefte tijdens een hotelverblijf. Dit is slechts een zeer klein verschil met de vraag naar ontbijt (83%). Het onderzoek van Holiday Inn Express bij 320 regelmatige reizigers toont een gelijkaardige trend bij plezierreizigers: 64,5% wil graag toegang tot internet en 79,9% heeft graag een ontbijt in het hotel.

 

ZIE OOK: The Hotel in Brussel met wifi én hoogste uitkijkpunt over de stad

 

Gasten gebruiken wifi het meest voor hun e-mailverkeer (69%), om te surfen (55%) en om het nieuws te raadplegen (55%). De plaatsen waar gasten het liefst over wifi beschikken zijn de kamer (82%), de hotellobby (54%) en het restaurant (39%). De wens om online te kunnen gaan is niet altijd business gerelateerd maar heeft meestal te maken met het in contact willen blijven met familie (67%), vrienden (52%) en – op een derde plaats – met collega’s (31%). De baas krijgt minder aandacht. Slechts 16% blijft met hem of haar in contact terwijl men op reis is.

 

 

Gratis wifi

Gratis wifi

Iets vergeten?

Holiday Inn Express® is binnen de IHG-hotelgroep hét label voor onze prijsbewuste gasten en daarom de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een eenvoudige en comfortabele verblijfplaats. Deze hotels bieden zowel zaken- als plezierreizigers alles wat ze nodig hebben, een geweldige nachtrust en een ontbijt mét wifi. Bovendien geniet u van de ‘iets vergeten?-belofte’; indien u thuis iets kleins bent vergeten zoals uw scheerapparaat of uw tandenborstel, helpt de receptie u uit de nood. Er zijn op dit moment 221 Holiday Inn Express-hotels in Europa, waarvan 13 in de Benelux. Voor meer informatie over de Holiday Inn Express Hotels of om een verblijf te boeken, surf naar www.holidayinnexpress.com

Comments are closed.