De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

5 best gelezen artikelen-featured

JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Nador

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van het Nederlandse ArkeFly, heeft aangekondigd om met ingang van 27 oktober 2014 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Nador. Lees hier het hele artikel.

Café George- Nieuwste hotspot van Den Haag

Geïnspireerd door een Franse brasserie in New York, is Café George niet meer weg te denken uit de Amsterdamse scene. Hoogste tijd dus om zijn hippe deuren en knusse terras te openen in Den Haag. Lees hier de tips van Contributor Fred.

cafe-george-den-haag-1

La vie rude d’ Ouessant – het ruige leven op Ouessant

Het is een zonnige ochtend in oktober, in Le Conquet ga ik aan boord van L’Enez Eussa III van rederij Penn ar Bed. De schipper bij de loopplank, reikt me zijn hand en trekt me aan boord. Benieuwd naar het hele verhaal van Contributor Eva?

Braderie van Lille

Het eerste weekend van september, op zaterdag 3 en zondag 4 september 2011, is het weer zover. Dan vindt de bekende Braderie van Lille plaats: de Brocante markt in Lille. Dit is de grootste rommelmarkt van Europa. Vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur tot zondagavond 23.00 uur kunt u door de straten van Lille slenteren en genieten van de vele activiteiten. Klik hier voor meer informatie.


Vermaak je op de stranden van Staten Island, New York

Dat New York ook in de zomer the place to be is, is zo langzamerhand bekend. Een van de fijnste zomerse hotspots zijn de stranden van Staten Island; niet voor niets een populaire bestemming voor het hele gezin. Lees hier wat er te doen is in de zomer.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.