Café George- Nieuwste hotspot van Den Haag

Geïnspireerd door een Franse brasserie in New York, is Café George niet meer weg te denken uit de Amsterdamse scene. Hoogste tijd dus om zijn hippe deuren en knusse terras te openen in Den Haag.

UPDATE: Cafe George in Den Haag is helaas gesloten. Bekijk de andere eet tips in Den Haag.

Cafe George in Den Haag

Cafe George in Den Haag

Onze hofstad met een groeiend Internationale allure schreeuwde om een hotspot en die kreeg hij vorige week. Café George vind je aan het Plein op nummer 11 vlak bij het Binnenhof in Den Haag. Een waardevolle aanwinst, zowel overdag als in de avond, op deze uitgaanslocatie van Den Haag.

Globetrotters

Meteen eigen gemaakt door Haagse modeliefhebbers, globetrotters, expats en ondernemers. Het is hier “Bon chique, bon genre”. Nog even wachten op de afloop van het zomerreces en dan zullen naar mijn verwachting hier veel politici en journalisten hun vorkje prikken in de steak tartare of in de crème brûlée.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Den Haag

 

De kaart laat het beste van een Franse brasserie zien, zoals entrecote, mosselen met frites, tonijnsteak en salade niçoise. Je kunt je dag al beginnen met French toast of een smeuïge Egg Benedict en tussendoor genieten van een schuimende cappuccino, een baguette met geitenkaas of met alleen een goed glas wijn, Pernod of een cocktail.

Bekijk de foto’s

cafe-george-den-haag-terras-avond

cafe-george-den-haag-terras

cafe-george-den-haag-keuken

cafe-george-den-haag-kaart

De vriendelijke bediening bij Cafe George in Den Haag

De vriendelijke bediening bij Cafe George

cafe-george-den-haag-1

cafe-george-den-haag-koffie

 

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

Comments are closed.