JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Nador

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van het Nederlandse ArkeFly, heeft aangekondigd om met ingang van 27 oktober 2014 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Nador.

2x Per week

De route van Eindhoven naar Nador zal 2x per week op maandag en vrijdag worden gevlogen. Deze route zal worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-700 met 148 zitplaatsen.
 
ZIE OOK: Beste tijd om naar Marokko te reizen
 
Nador, gelegen in het Noordoosten van Marokko, is een prachtige stad nabij het Rifgebergte met 150.000 inwoners. De stad is het economisch middelpunt van de streek De Rif en een belangrijke handelscentrum voor vis, fruit en vee. Vliegtickets voor deze nieuwe vlucht naar Nador zijn verkrijgbaar via de website www.jetairfly.com.
 

 
jetairfly-banner

Comments are closed.