De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!

1. Eerste Arke Dreamliner geland op Amsterdam Airport Schiphol

Gister is de Boeing 787 Dreamliner van Arke aangekomen in Nederland. De Dreamliner werd woensdag om 15.00 uur lokale tijd bij de Boeing fabriek in Seattle officieel overgedragen aan TUI Nederland, moederorganisatie van Arke. Het gloednieuwe vliegtuig is gister bij aankomst op Amsterdam Airport Schiphol traditioneel gedoopt met een watersaluut van de brandweer. Arke is de eerste Nederlandse airline die dit revolutionaire vliegtuig aan haar vloot toevoegt. Lees hier het hele artikel.

dreamliner-schiphol

2. Top 10 Best Healthy Ontbijt & Lunch Hotspots in Amsterdam

Lunchen, ontbijten en brunchen, het liefst doe ik het allemaal buiten de deur. Waar je vroeger meestal alleen maar kon kiezen tussen broodjes en een uitsmijter is de keuze extreem vergroot. Nu zijn er zoveel leuke, gezellige, gezonde, coole, hippe en zelf vega tentjes dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Ontdek hier de top 10 met Rebecca.

3. Handelskade op Curaçao kleurt oranje; zonzeker WK met het oranjegevoel van thuis

Vanaf vandaag is Curaçao er echt klaar voor – tijdens het WK wordt de bekende Handelskade van het eiland gehuld in een oranje gloed. Hotels, restaurants en attracties organiseren allerlei oranjeactiviteiten zodat Nederlandse vakantiegangers niets hoeven te missen van het wereldkampioenschap voetbal. Lees hier het hele artikel.

4. Top 5: duiken in Indonesië

Terwijl het blauw van de zee op me afspat, zie ik ineens een dolfijn voor me uit het water springen. De schipper zet de motor uit, en terwijl de boot langzaam door kabbelt zwemt de dolfijn met me mee. Ontdek hier de top 5 samen met Jenny.


5. Kies de juiste bestemming en win een GoPro camera

Weet jij veel van de wereld en heb je een fotografisch geheugen? Dan maak jij grote kans op een GoPro camera! Het initiatief voor deze actie komt van Yomads Travel, het reislabel voor avontuurlijke reizen voor twintigers en dertigers. Lees hier het hele artikel.

yomads

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.