Kies de juiste bestemming en win een GoPro camera

Weet jij veel van de wereld en heb je een fotografisch geheugen? Dan maak jij grote kans op een GoPro camera! Het initiatief voor deze actie komt van Yomads Travel, het reislabel voor avontuurlijke reizen voor twintigers en dertigers.

yomads

Kansmaken op een GoPro camera

Meedoen met de actie? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de filmpjes op SnapAdventure.nl te bekijken en de goede Yomads bestemmingen selecteren. Wil je je kansen vergroten? Ga dan eerst naar Yomads.com en bekijk het reisaanbod.

5 redenen om met Yomads op reis te gaan

1. Je ontmoet andere wereldreizigers

Een Yomads-reis brengt je niet alleen naar de meest unieke plekken ter wereld, maar laat je ook kennismaken met andere avontuurlijke twintigers en dertigers uit verschillende landen. Je reisgroep bestaat uit maximaal 15 internationale globetrotters met een gedeelde passie: in korte tijd zoveel mogelijk zien en meemaken op de mooiste en soms meest afgelegen plekken op aarde.

2. Je reist in vrijheid

Niet iedereen wil op hetzelfde moment hetzelfde ondernemen. Veel van de activiteiten zijn daarom optioneel, zodat je zelf kunt bepalen hoe je dag eruitziet: pak de zonsopkomst mee op de bergtop waar je eerder langs kwam, neem de tijd om te relaxen met een goed boek of eindig je avond in een bar waar je zoveel goede dingen over hebt gehoord.

3. Je gaat écht off the beaten tracks

Of je nu stroomafwaarts de Amazone afzakt per kano, een trekking maakt in Georgië of kampeert onder de Nepalese sterrenhemel: alle Yomads-bestemmingen en activiteiten zijn uniek en uitdagend – once in a lifetime-ervaringen die je leven veranderen.
 

 

4. Je verlegt je grenzen

De reizen van Yomads zijn geen standaardvakanties en voor sommige avontuurlijke activiteiten is een (extra) goede basisconditie belangrijk. Om te zien welke reis het best bij jou past, hebben alle Yomads-bestemmingen een label gekregen:

  • Gemakkelijk
  • Middelzwaar
  • Pittig

5. Je kiest voor groen & goed geregeld

Boek je een reis bij Yomads, dan kun je met een gerust hart op pad. Yomads is onderdeel van SNP Natuurreizen (partner van ANWB), en werkt samen met de Zwitserse reisorganisatie Baumeler en met World Expeditions met vestigingen in Australië, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Alle aangesloten organisaties zijn al jarenlang betrouwbare spelers in de reiswereld en werken met goede (Engelstalige) gidsen ter plaatse. Ook heel belangrijk: met een Yomads-reis ben je verzekerd van de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.

Comments are closed.