Turkish Airlines World Golf Cup Amsterdam

Het meest recente onderdeel van de 2014 ‘Turkish Airlines World Golf Cup’, één van de grootste en spannendste amateurtoernooien binnen deze sport, zal plaatsvinden op de International Golf Club in Amsterdam, Nederland, op donderdag 5 juni.

Turkish Airlines

64 spelers die allemaal persoonlijk door Turkish Airlines uitgenodigd zijn, zullen meedoen aan deze 18e kwalificatie, van de in totaal 50 rondes, voor het wereldwijde event. Het evenement heeft vorig jaar met de inaugurele editie veel succes genoten. De top twee van dit individuele strokeplay toernooi zullen doorgaan naar de Grand Final in Antalya, Turkije, in november 2014. Er zullen ook aparte ‘near-the-pin’ prijzen te winnen zijn voor mannen en vrouwen.

We zijn verheugd om als gastheer van de nieuwste 2014 Turkish Airlines Golf WK-kwalificatiewedstrijd in Amsterdam op te treden. We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen op de International Golf Club. We zijn er van overtuigd dat de deelnemers van deze dag zullen genieten en we wensen iedereen veel succes.

Zegt Ahmet Sahin, General Manager van Turkish Airlines Amsterdam.

Elke speler die deelneemt aan de kwalificatie zal in een gratis verloting worden ingevoerd. Hiermee kunnen ze twee Business Class tickets winnen en een zeven nachten verblijf in het vijfsterren Maxx Royal Hotel in Antalya. De eerste kwalificatie werd in India gehouden, in maart. Daarna volgden landen als: Hong Kong, Zuid Afrika, Groot Brittannië, Zuid Korea, Japan, China, Spanje, Verenigde Staten, Portugal, Italië, Canada, India, Frankrijk, Griekenland, Argentinië, Brazilië en Turkije.
 

 

De twee eindoverwinnaars van de Grand Final zullen spelen in de 2014 Turkish Airlines pro-am. Daarnaast kunnen alle finalisten genieten van een zevendaags verblijf in een all-inclusive hotel, twee golf rondes en VIP-pasjes van donderdag tot zondag voor de Turkish Airlines Open, het European Tour event met $ 7.000.000 prijzengeld.

Comments are closed.