De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!

1. Eurovisie Songfestival 2014 zet Denemarken op de kaart

Toerismeorganisatie VisitDenmark, officieel partner van het Eurovisie Songfestival 2014, twijfelt er niet aan dat velen de 59ste editie van het muziekfestijn, live uitgezonden vanuit Kopenhagen, nog lang zullen heugen en dat het heeft bijgedragen aan het wereldwijd op de kaart zetten van Denemarken en de Deense hoofdstad. Lees hier het hele artikel.

2. Verkeersbureaus.info houdt succesvol travel bloggers event in Rotterdam

In de laatste maanden is het aantal reisblogs uit Nederland explosief gestegen. Dat merkt ook Verkeersbureaus.info na de aanmelding van de 97e Contributor. Veel bedrijven willen ‘iets’ met reisblogs. Verkeersbureaus.info koppelt blogger en bedrijf aan elkaar door middel van de recent opgerichte bemiddelingsservice. Een nieuwe samenwerking is een feit: samen met de vooruitstrevende hotelketen citizenM organiseerde Verkeersbureaus.info deze week een succesvol bloggers event in Rotterdam. Lees hier het hele artikel.

3. British Airways Nederland maakt een “Flying Start” voor Comic Relief

British Airways Nederland ondersteunt Comic Relief met Flying Start. Flying Start is het goede doelen initiatief van British Airways en Comic Relief waarmee projecten worden bijgestaan die het welzijn van jonge kinderen en tieners over de hele wereld verbeteren. Lees hier het hele artikel.

british-airways-steunt-flying-start

4. Reistip van Fred: Restaurant No 5 op Curaçao

Slechts een aantal maanden open en nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Willemstad in Curaçao. Restaurant No 5. Makkelijk te onthouden en makkelijk te vinden in een 18e-eeuws pandje in de Penstraat. Lees hier het hele artikel van Fred.

restaurant-no-5-curacao-3

5. Golden Triangle Asian Elephant Foundation werkt aan totaaloplossing voor Thaise olifanten

Dat de situatie van veel olifanten in Thailand slecht is, werd vorig jaar duidelijk gemaakt door de campagne van de World Society for the Protection of Animals (WSPA). Met hun ‘Stap van de Olifant af’ petitie kregen zij meerdere reisorganisaties zover om de omstreden olifantenritjes uit hun programma’s te schrappen. Lees hier het hele artikel.

thailand-foto

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.