Verkeersbureaus.info houdt succesvol travel bloggers event in Rotterdam

In de laatste maanden is het aantal reisblogs uit Nederland explosief gestegen. Dat merkt ook Verkeersbureaus.info na de aanmelding van de 97e Contributor. Veel bedrijven willen ‘iets’ met reisblogs. Verkeersbureaus.info koppelt blogger en bedrijf aan elkaar door middel van de recent opgerichte bemiddelingsservice. Een nieuwe samenwerking is een feit: samen met de vooruitstrevende hotelketen citizenM organiseerde Verkeersbureaus.info deze week een succesvol bloggers event in Rotterdam.

Bloggers Meet Up in Rotterdam

Het evenement laat zien wat een groep gepassioneerde travel bloggers voor een merk kan betekenen gedurende het speciale bloggers evenement van Verkeersbureaus.info. De geselecteerde Contributors kregen tijdens het event uitleg over het citizenM hotel Rotterdam, de bar en het eten, mochten er slapen en konden netwerken met mede-bloggers. Ook werd de kennis bijgespijkerd over online marketing. Door het enthousiasme delen de bloggers in woord en beeld het verhaal van het hotel, voor, tijdens en na het event met hun in totaal bijna 40.000 volgers online.

Waar Verkeersbureaus.info al eerder publiceerde over de 7 redenen om samen te werken met reisbloggers vertelt Alexandra Ochsendorf, destination marketeer bij Verkeersbureaus.info:

Dit type event heeft zich afgelopen dinsdag wederom bewezen. Het verhaal van dit unieke hotel wordt op een serieuze manier en via verschillende online kanalen vertelt. Onze Contributors genoten van een goed georganiseerd event, ze maakten kennis met elkaar en luisterden aandachtig naar de SEO workshop die werd gegeven door online marketing expert Patrick Mulder.

Diego Sartori, social media manager bij citizenM vertelt:

Onze focus ligt op de mobile citizen. Die doelgroep is online te vinden. Door het enthousiasme van de bloggers delen zij het verhaal van citizenM online en bereiken we de doelgroep.

Manouk, blogger op bunchofbackpackers.com en 1 van de bloggers die bleef slapen in het hotel zegt:

Door de samenwerking met Verkeersbureaus.info kan ik me focussen op het reizen en schrijven van inspirerende content voor de lezers van mijn blog. Verkeersbureaus.info regelt voor mij interessante opdrachten en reizen

SEO tips & tricks van Patrick Mulder

SEO tips & tricks van Patrick Mulder

Ruime ervaring

Verkeersbureaus.info heeft ruime ervaring in het samenwerken met reisbloggers en bedrijven. Momenteel worden er voor bijna 100 contributors persreizen, content marketing opdrachten, productreviews en evenementen georganiseerd. Door deze ervaring weet Verkeersbureaus.info waar partijen mee te maken krijgen als ze geïnteresseerd zijn om samen te werken met bloggers.

 

 

Tientallen bloggers op reis

Bekend van samenwerkingen met Telegraaf/Reiskrant, NSHispeed en vele internationale en nationale bestemmingen voorziet Verkeersbureaus.info bezoekers dagelijks van informatie, inspiratie en nieuws over meer dan 285 bestemmingen. Verkeersbureaus.info is de grootste reiswebsite van Nederland die gebruik maakt van reisbloggers en heeft de eerste maanden van dit jaar al enkele tientallen bloggers op reis mogen sturen.

Comments are closed.