British Airways Nederland maakt een “Flying Start” voor Comic Relief

British Airways Nederland ondersteunt Comic Relief met Flying Start. Flying Start is het goede doelen initiatief van British Airways en Comic Relief waarmee projecten worden bijgestaan die het welzijn van jonge kinderen en tieners over de hele wereld verbeteren.

british-airways-steunt-flying-start

Comic Relief is in Groot Brittannië al jaren bekend door inspirerende uitdagingen die door zowel bekende als onbekende Britten worden uitgevoerd om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar brengt British Airways de actie naar Nederland. Op 13 mei zijn medewerkers vanuit de verschillende commerciële en operationele afdelingen van British Airways Nederland als Team Holland de uitdaging aangegaan om voor het goede doel de ruim 70 km van Rotterdam The Hague Airport naar Amsterdam Airport Schiphol te fietsen.

 

 

Uitgezwaaid door de captain van British Airways vlucht BA411 naar Londen Heathrow, vertrok het team om 10:00 uur vanaf Rotterdam The Hague Airport richting de andere British Airways luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Na een mooie rit door het Nederlandse polderlandschap arriveerde het team onder luid gejuich van diverse collega’s om 17:30 uur op Amsterdam Airport Schiphol. Team Holland heeft met dit initiatief voor Flying Start een bedrag van Euro 1,467 (GBP1,203) opgehaald.

Comments are closed.