Reistip van Fred: Restaurant No 5 op Curaçao

Slechts een aantal maanden open en nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Willemstad in Curaçao. Restaurant No 5. Makkelijk te onthouden en makkelijk te vinden in een 18e-eeuws pandje in de Penstraat.

restaurant-no-5-curacao-3

Vlakbij Pietermaai

Op loopafstand van het gezellige Pietermaai, vlakbij het bekende Avila Hotel op Curaçao. Samen met gastheer Bram Hoogeveen geniet ik van een net gevangen tonijn met noodlesalade en een oosterse dressing, vergezeld door een goede wijn van zijn exclusieve wijnkaart. De bediening is zeer vriendelijk en weet zonder enige arrogantie een dosis kennis en advies over te brengen.
restaurant-no-5-curacao-2
Veel gerechten hebben een sterke Franse tint, maar zijn zeker niet met de Franse slag bereid. De smaak is zeer verfijnd en er wordt gebruikt gemaakt van alle verse ingrediënten die dit zonnige eiland rijk is.

Restaurant No 5
Penstraat 5
Willemstad.

Reserveren aanbevolen en op zondag gesloten.
 

 
restaurant-no-5-curacao-1

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Comments are closed.