De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd wat trending was afgelopen week op reisgebied? Het artikel van Contributor Marije met tips voor de mooiste naaktstranden in Spanje stond op nummer 1. Daarnaast was er veel interesse voor het Eurovisie Songfestival in Denemarken en het WK in Brazilië. Dit is de top 5 van afgelopen week.

1. De mooiste naaktstranden van Andalusië

Er wordt nog steeds veel over en om gelachen: naakttoerisme. Maar er is een groot verschil tussen naakttoerisme en naturisme, waarbij de laatste staat voor het op natuurlijke wijze beleven van je vakantie. Bekijk hier het overzicht van de mooiste naaktstranden van Andalusië volgens Contributor Marije.

Playa Bolonia & naturistenstrand El Churrito

2. Eurovisie Songfestival: Kopenhagen presenteert uitgebreid evenementenprogramma

Denemarken is er klaar voor. Met nog maar een kleine twee weken te gaan totdat de befaamde woorden “Good evening, Europe” live vanuit de B&W Hallen op Eurovisie Eiland in Kopenhagen worden uitgesproken, presenteert de Deense hoofdstad een uitgebreid evenementenprogramma voor iedereen die de 59e editie van het grootse muziekfestijn wil meebeleven. Lees hier het hele artikel

3. Flybe start een prijsbewuste en snelle verbinding tussen Maastricht Aachen Airport en London Southend Airport

In slechts 53 minuten van London Southend Airport naar het centrum van Londen. De luchtvaartmaatschappij verwacht in de komende 3 jaar 80.000 passagiers te vervoeren op deze nieuwe route. Benieuwd hoe? Lees het hele artikel hier.

 

 

4. Waldorf Astoria Amsterdam is open!

Op 1 mei is het Waldorf Astoria Amsterdam aan de Herengracht 542- 556 geopend. Het nieuwe, luxueuze, hotel is gevestigd in zes grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. Lees hier het hele bericht.

5. Bijna 15.000 Nederlanders naar WK in Brazilië

14.741 Nederlanders vliegen deze zomer naar Brazilië om het Nederlands elftal aan te moedigen tijdens het WK 2014. Zo blijkt uit laatste verkoopcijfers van FIFA. Op 15 april is de laatste verkoopfase voor tickets van start gegaan, in de eerste uren werden er al 126.8734 van de 200.000 beschikbare tickets aangevraagd. Lees het hele artikel hier.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *