De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet. Wat deze week opvalt zijn de artikelen van Marije en Aniek over de naaktstranden in Andalusië en de to-do-list in Puglia!

1. Keukenhof biedt met Pasen 2014 een ultiem lentegevoel

Gasten uit vele landen van de wereld, maar ook uit ons eigen land zullen in het paasweekend een bezoek brengen aan de internationale bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse. Het park staat schitterend in bloei en de paviljoens bieden prachtige shows. Het Oranje Nassau Paviljoen staat vol met narcissen! Keukenhof is bij uitstek de locatie om Pasen in stijl te beginnen. Het park zorgt deze dagen voor veel extra activiteiten, een echt familieweekend op Keukenhof. Lees hier het hele artikel.

2. Landal, Corendon en Solmar grote winnaars bij Zoover Awards

In Amsterdam werden vanmiddag de Zoover Awards 2014 uitgereikt voor beste en populairste reisorganisaties. De grote winnaars van deze consumentenprijzen zijn Corendon, Solmar en Landal. Zij nemen ieder drie Zoover Awards mee naar huis. Ook andere organisaties worden door de Nederlandse consument meerdere malen onderscheiden. Zo gaat Stip Reizen naar huis met twee awards net als VakantieXperts, Effeweg.nl en 333TRAVEL. Lees hier het hele artikel.

3. Curaçao voor 3e keer uitgeroepen tot populairste vliegvakantieland buiten Europa

Zoneiland Curaçao valt dit jaar opnieuw in de prijzen bij de Zoover Awards. De zonbestemming nam de prijs in de categorie ‘populairste vliegvakantieland buiten Europa’ in ontvangst. Via online stemrondes bepaalde de consument welke reisorganisatie in aanmerking kwam voor de award. Het eiland ontving een gemiddelde waardering van 9,09. Lees hier het hele artikel.

curacao-wint-zoover-awards

 

 

4. De mooiste naaktstranden van Andalusië

Er wordt nog steeds veel over en om gelachen: naakttoerisme. Maar er is een groot verschil tussen naakttoerisme en naturisme, waarbij de laatste staat voor het op natuurlijke wijze beleven van je vakantie. Lees hier het hele artikel van Marije!

Playa Bolonia & naturistenstrand El Churrito

5. Vijf maal Puglia beleven. Dé ultieme to-do-list voor Zuid-Italië

Zover het oog reikt zie je in Puglia rijen eeuwenoude en karaktervolle olijfbomen en uitgestrekte wijngaarden. Kleine dorpjes waarin je Griekse invloeden herkent wisselen elkaar af met steden van Barokke schoonheid. En waar je je ook bevindt, je bent nooit ver weg van de kust; De Salento wordt zoals men zegt, aan beide zijden “gekust” door de Adriatische Zee in het oosten en de Ionische Zee in het westen. Alleen al voor het uitzicht is Puglia, helemaal in de hak van de Italiaanse laars, een bezoek waard. Maar wil je echt een onvergetelijke reis maken dan moet je je onder de Pugliezen begeven en de regio beleven. Bekijk hier welke to-do-tips Aniek voor jou op een rijtje heeft gezet!

Puglia 11 april 2014 - foto Aniek Rooderkerken (52)

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.