Costa Cruises breidt neoCollection verder uit

Costa Cruises breidt het succesvolle slow cruising concept ‘Costa neoCollection’ verder uit met de neoClassica. Het schip dat voorheen de naam Costa Classica droeg zal in december 2014 na een grondige renovatie aansluiten.

costa-cruises

De schepen uit de neoCollection bieden een geheel nieuwe cruisebeleving: het zogenaamde ‘slow cruising’ is ontworpen om beter tegemoet te komen aan de wensen van de meer individueel ingestelde reiziger. Dit betekent exclusievere routes met nieuwe bestemmingen aan boord van kleinere schepen. De vaarschema’s bevatten langere stops in de aanleghavens waardoor de reiziger meer mogelijkheid krijgt om de bestemming grondiger te verkennen. De schepen die hiervoor worden ingezet zijn de Costa neoRomantica en de Costa neoRiviera, en vanaf de Costa neoClassica. Deze drie relatief kleine schepen zijn ideaal voor slow cruising omdat zij bij unieke bestemmingen kunnen komen die voor grote schepen ontoegankelijk zijn.

Introductie nieuwe vaarroutes

De komst van de neoClassica valt samen met de introductie van de nieuwe vaarroutes. Het gerenoveerde schip zal voor het eerst afvaren op 18 december 2014 vanuit Savona met de cruise genaamd ‘From Egypt to the Spice Islands’ en duurt 26 dagen. Een prachtige vaarroute naar de landen Israël, Jordanië en Egypte.
 

 

16-daagse Indian Ocean, paradise on earth cruise

Costa biedt ook een geweldige manier om het nieuwe jaar te starten met de 16-daagse ‘Indian Ocean, paradise on earth’ cruise. Deze vaart naar de betoverende bestemmingen Oman, de Seychellen, Madagascar, Réunion en Mauritius en vertrekt vanaf 11 januari 2015.

Gedurende het zomerseizoen van 2015 vertrekt de neoClassica iedere zaterdag vanuit Istanbul naar de Griekse eilanden als Rhodos, Kos en Samos. In de lente en de herfst (van 8 april tot 7 juni en 13 september tot 7 november) vaart de neoClassica in het Middellandse Zeegebied met vertrek vanuit Venetië en Ancona.

Comments are closed.