De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet. In de top 5 staan onder andere artikelen van contributors Denise en Laura!

1. Eerste week Coolste Baan van Nederland groot succes

De 1e week van De Coolste Baan van Nederland was een groot succes. Al meer dan 25.000 schaatsers hebben hun rondjes gereden op het ijs van De Coolste Baan van Nederland. Er wordt fanatiek geschaatst door jong en oud. Elke avond wordt De Coolste Baan van Nederland voorzien van een ander thema met bijpassende muziek en sfeer. Tevens is al drie maal de vlam van het Olympisch Stadion aangegaan. Bij iedere gouden medaille voor Nederland in Sotchi, gaat deze vlam aan. Lees hier het hele artikel.

2. Dubrovnik: City of romance

Vraag mensen een romantische stad op te noemen, grote kans dat steden als Venetië, Parijs, Brugge of Praag in het rijtje voorkomen. En terecht. Maar wil je eens wat anders? Dan heb ik één absolute aanrader: Dubrovnik! Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Richard Gere, Elisabeth Taylor, Tom Cruise (en ik!) gingen je voor. Klik hier om het hele artikel te lezen van onze contributor Denise Miltenburg.

Dubrovnik 4 old city foto Denise Miltenburg

3.Meaklong Railway Market in Thailand

De Meaklong Railway Market is bij uitstek de meest vreemde markt die ik ooit heb gezien. Dit komt door de volgende twee redenen: er rijdt een trein dwars doorheen en ze verkopen de meest vreemde etenswaren. Ik snap niet zo goed waarom ze deze markt in Thailand niet gewoon een straat verderop plaatsen, waar geen trein doorheen rijdt, want het zag er onhygiënisch en ongemakkelijk uit op deze manier. Lees het hele artikel van onze contributor Laura Saija hier.

5 Mae Klong Railway Market kanchanaburi.

4.Turkish Airlines vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport

Turkish Airlines voegt Rotterdam The Hague Airport toe aan de al indrukwekkende lijst van wereldwijde bestemmingen, waardoor het de 244e stad voor de passagiers van de luchtvaartmaatschappij wordt. Vluchten beginnen vanaf 4 maart, vier keer per week naar Istanboel en vice versa. Lees hier het hele artikel.

rotterdam-the-hague-airport

5. Eilandhoppen in Indonesië

Bali is één van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Kies je ervoor om een uurtje langer in het vliegtuig te zitten, dan gaat een nieuwe wereld open.Achter Bali liggen tientallen eilanden verstopt. De een nog mooier dan de ander. Op het eiland Flores vind je imposante berglandschappen. De Komodovaraan leeft in het natuurrijke Komodo National Park en op Sumba strijden traditionele krijgers op paarden tijdens het jaarlijkse Pasola Jousting Festival. Sinds kort neemt het aantal beschikbare vluchten naar dit verborgen eilandenrijk toe. De Soenda-eilanden zijn klaar om ontdekt te worden! Lees hier het hele artikel.

indonesie-1

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.