Turkish Airlines vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport

Turkish Airlines voegt Rotterdam The Hague Airport toe aan de al indrukwekkende lijst van wereldwijde bestemmingen, waardoor het de 244e stad voor de passagiers van de luchtvaartmaatschappij wordt. Vluchten beginnen vanaf 4 maart, vier keer per week naar Istanboel en vice versa.
rotterdam-the-hague-airport

Eigen ticketing kantoor

De Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een eigen team voor marketing, sales en operations op de luchthaven van Rotterdam en biedt ook een eigen ticketing kantoor aan voor de nieuwe vluchten. De vier vluchten per week zijn een startpunt, want de luchtvaartmaatschappij heeft de ambitie om dagelijks vanaf Rotterdam te gaan vliegen, net zoals dat nu het geval is op Schiphol Airport. Vanaf deze luchthaven opereert Turkish Airlines al vijf dagelijkse vluchten, zeven dagen per week.

 

 

1e Vlucht op 4 maart

De eerste vlucht uit Istanboel zal op 4 maart om 14:50 uur landen. De inaugurele vlucht brengt verschillende ambtenaren met zich mee, die officieel worden verwelkomd door de luchthavenautoriteiten en burgemeester Ahmet Aboutaleb van gemeente Rotterdam.
tour-istanbul-passagiers-turkish-airlines

Comments are closed.