Eerste week Coolste Baan van Nederland groot succes

De eerste week van De Coolste Baan van Nederland was een groot succes. Al meer dan 25.000 schaatsers hebben hun rondjes gereden op het ijs van De Coolste Baan van Nederland.

De Coolste Baan van Nederland

De Coolste Baan van Nederland

Er wordt fanatiek geschaatst door jong en oud. Elke avond wordt De Coolste Baan van Nederland voorzien van een ander thema met bijpassende muziek en sfeer. Tevens is al drie maal de vlam van het Olympisch Stadion aangegaan. Bij iedere gouden medaille voor Nederland in Sotchi, gaat deze vlam aan.

Valentijnsdag, Skate2date.

Kom vrijdag 14 februari schaatsen op De Coolste Baan van Nederland! Speciaal voor Valentijn organiseert De Coolste Baan van Nederland een Skate2date avond. Samen met je Valentijn op de foto? Of dineren in het KPN Clubhuis? Reserveer een tafel via decoolstebaanvannederland.nl en ontvang namens de cateraar La Vie een gratis cocktail.

 

 

De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van House of Sports en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KPN en official partners TVM verzekeringen, EY , HAK, Van Dobben, Univé, Samsung en de Lotto. Mediapartners zijn Radio538, Telegraaf en Interbest snelwegreclame. Met medewerking van De Boer tenten, KNSB, Ice-World, Gemeente Amsterdam en het Olympisch Stadion.

We zien je graag op De Coolste Baan van Nederland!

Comments are closed.