Maxx Royal – de koning onder de All Inclusives

Contributor Fred mocht 2 nachten in het Maxx Royal Resort overnachten in het Turkse Kemer. Normaal gesproken heeft hij niet veel met All Inclusive resorts, maar nu is hij 180 graden omgeslagen. Hij vertelt ons alles over dit oord en hij laat ons in de sfeer komen met prachtige foto’s.

belek-fred-van-eijk-maxx-royal 1

Zelf heb ik niet zo veel met die All Inclusive resorts. Ik begrijp wel waarom veel vakantiegangers het geweldig vinden, maar voor mij hoefde het eigenlijk niet meer. Tja, Club Med is fantastisch, maar dan ga ik vooral voor alle sportfaciliteiten. Voor de rest zijn dergelijke resorts niet iets voor mij. Tot dat ik 2 nachtjes mocht logeren in het Maxx Royal in het Turkse Kemer. Dit stijgt met Koninklijke kop en schouders, boven alle andere All Inclusives die ik heb mogen ervaren, uit. Een serene rust, een mooi design, uitmuntende service, culinaire hoogstandjes, goede wijnen en echte cocktails maken dit tot een prachtig oord.

belek-fred-van-eijk-maxx-royal-2

Welkom met champagne

Bij aankomst word je persoonlijk verwelkomd in een ruime lobby met een glaasje (of twee) champagne en hand en huisgemaakte bonbons. Voor lunch en diner is er keuze uit stijlvolle restaurants en laat in de avond kun je nog even een ‘sophisticated’ nachtclub in.  Op het speciaal aangelegde zandstrand is een trendy beachclub, die zo uit Saint Tropez of Ibiza lijkt te komen. De suites zijn ruim, groter dan een gemiddeld appartement, en van alle gemakken voorzien.

Champagne bij binnenkomst

Champagne bij binnenkomst

 

ZIE OOK: Tips voor je e-visum voor Turkije

 

En maak je geen zorgen om die lekkere bonbons en alle andere versnaperingen. Maxx Royal heeft een ‘state of the art’ gym met een buiten- en binnenzwembad en biedt personal training en yoga sessies aan. Maxx Royal is het paradijs onder de All Inclusives in Turkije; de juiste plek om een speciale gelegenheid te vieren, ‘quality time’ met een geliefde te hebben, of met vrienden of familie te genieten van een verwenweekend.

Working out

Een foto die is geplaatst door Fred van Eijk (@fredvaneijk) op

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *